Ostanimo u kontaktu

MIRNI PROSVJED

Građani Metkovića mirnim okupljanjem odlučili ukazati na nedostatke u hrvatskom zdravstvu

Objavljeno prije

Građani Metkovića danas su se okupili ispred Doma zdravlja Metković gdje su mirnim prosvjedom željeli ukazati na nedostatke u hrvatskom zdravstvu, ponajprije metkovskom odjelu Hitne pomoći za koje je i inspekcija ustvrdila da je bilo propusta u nedavnom slučaju kada je preminuo devetogodišnjak Gabrijel Bebić.

Cilj okupljanja je zahtjev od Ministarstva zdravstva da se što brže riješi problem s nedostatkom uređaja CRP/streptokok analizatora te hitna izmjena pravilnika o medicinsko-biokemijskoj analizi u liječničkim ordinacijama kojim bi se dopustila nabava i uporaba potrebnih aparata.

Pratite raspravu na našoj fb stranici

ŽUPA SV. NIKOLE BISKUPA

Krizmanici primili sakrament sv. Potvrde po rukama nadbiskupa Martina Vidovića

Objavljeno prije

Na svečanoj svetoj misi u nedjelju, 19. svibnja u 10 sati u crkvi sv. Nikole biskupa 58 ovogodišnjih krizmanika primilo je sakrament sv. Potvrde po rukama nadbiskupa Martina Vidovića. Uz nadbiskupa misu su predvodili i župnik don Davor Bilandžić i  župni vikar don Miroslav Rubić.

Metkovic NEWS čestita svim našim krizmanicima, njihovim roditeljima i kumovima na primanju sakramenta, a kako je sve izgledalo na svečanoj misi pogledajte u našoj fotogaleriji:

Nastavi čitati

Najčitanije