Ostanimo u kontaktu

RADIONICA O NACIONALNOJ STRATEGIJI

Članovi Udruge Prijatelj sudjelovali na Savjetodavnoj Regionalnoj radionici u Splitu

Objavljeno prije

Članovi UOSI Prijatelj su u ponedjeljak u Splitu sudjelovali na Savjetodavnoj Regionalnoj radionici o provedbi i praćenju provedbe Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom od 2017. do 2020. godine.

Radionicu je otvorila i prisutne pozdravila državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj i socijalnu politiku gospođa Maja Pletikosa. Nakon pozdravnog govora, savjetnica ministrice za osobe s invaliditetom gospođa Zvjezdana Bogdanović upoznala je prisutne sa značajem ove strategije sa posebnim osvrtom na obaveze koje su propisane za lokalne i regionalne uprave. U prezentaciji su još sudjelovale i gospođe Anka Kekez Krišto i Branka Zećević.

Uz mnoge primjedbe prisutnih opće je mišljenje da su ipak ostvareni značajniji pomaci u ostvarenju prava djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Mišljenje većine prisutnih bilo je da je Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj svojim djelovanjem u Metkoviću postigla puno za osobe s invaliditetom, čak i više u odnosu na slične udruge u drugim sredinama.

ADVENT U METKOVIĆU

Šteta što su mjere na snazi i nema ljudi, grad je prekrasno okićen!

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Sutra je prva adventska nedjelja i tradicionalno grad je okićen. Postavljena je božićna jelka na Trgu kralja Tomislava, a jaslice i božićni ugođaj u Gradskom parku.

Šteta što su covid mjere na snazi i nema puno ljudi, jer grad izgleda bajkovito. Donosimo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije