Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

TURIZAM

Brodom ‘Fantazija’ u Metković stigli predstavnici turističkih agencija iz cijelog svijeta

Objavljeno prije

0502_Fantasy; Katarina Line 21

Brodom Fantazija, iz jedne od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj, Katarina Line, danas su u Metković stigli predstavnici turističkih agencija iz cijelog svijeta.

Predstavnici agencija u Metković su stigli uz pratnju vlasnice Katarina Linea, Katice Hauptfled, a na Maloj rivi dočekali su ih gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, Dragan Tolić iz Neretve Info, direktorica Turističkog ureda Metkovića Magdalena Medar-Ujdur te gusari Restorana Lopoč s pjesmom, zakuskom i pićem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Gradonačelnik Milan rekao je da je cilj ovakvog dočeka agenata prijeko potrebna turistička promocija Metkovića.

– Danas je u Metkovsku luku uplovio brod agencije Katarina Line, jedne od najvećih turističkih agencija u Republici Hrvatskoj. Prošle godine agencija je imala četiri uplovljavanja, a ove godine će biti minimalno deset. Kako mi je vlasnica, gospođa Katica Hauptfeld rekla, sljedeće godine će ih biti i više. Ovo je vrlo bitno za promociju našeg grada i čitave Neretve. Nismo dovoljno promovirani, a bez promocije, nažalost, neće biti turizma u našem gradu – rekao je Milan.

Predstavnicima agencija svidio se doček u Metkoviću, a direktorica i vlasnica Katarina Linea, Katica Hauptfeld, rekla je da dolazak u Metković dio nove rute plovidbe po jadranskim rijekama.

– Mi smo prošle godine prvi put uplovili u vašu luku u Metkoviću i gosti su bili oduševljeni. Puno naših gostiju iz čitavog svijeta je već preplovilo Jadran i više je puta plovilo na našim krstarenjima i upravo ova nova ruta gdje plovimo na rijeci umjesto na Jadranskom moru im se posebno sviđa, a da ne govorim o doživljaju kad se spustimo i niz druge rijeke. Ovo je nešto posebno i iduće mi ćemo svaki tjedan uplovljavati – kazala je Hauptfeld.

Nakon pjesme i zakuske, gosti su otišli u posjet muzejima i na foto-safari lađom, a Dragan Tolić iz Neretva Info rekao je da su prošle godine agenti pozitivno reagirali na ovakav doček te su ga zato odlučili ponoviti i ove godine.

– Njima se taj doček svidio i agenti su izuzetno pozitivno reagirali. Mislim da mi imamo prirodne ljepote i imamo što ponuditi, ali mislim da je ljudski faktor onaj koji goste definitivno zadržava ovdje – rekao je Tolić.

Ovogodišnja nautička sezona u Metkoviću je počela prošlog tjedna, kad je u luku uplovio brod Dalmatia te, ako je slutiti po početku, Metković očekuje odlična ljetna turistička sezona.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije