Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKI PARK

Počele ljetne plesne radionice

Objavljeno prije

Ljetne plesne radionice

Turistička zajednica grada Metkovića u suradnji s plesnom školom Calypso danas u 18 sati u gradskom parku u Metkoviću počeli su s održavanjem Ljetnih plesnih radionica. Led su probili oni najmlađi koje je voditelj okupio u plesno-ritmički vlakić, kao jedan od načina kako bi se oslobodili treme.

Na prvoj radionici, dvadesetak djece, koja su uz odličnu animaciju plesnog instruktora punih devedeset minuta proveli, neki možda po prvi put uz stručno vođenje, i otplesali svoje prve plesne korake. Bili smo tamo i osobno se uvjerili da ljetna radionica ovoga tipa ima šansu u najmanju ruku motivirati djecu ili mladež da nauče abecedu plesnih koraka, pa i više. Kako smo čuli danas od voditelja, radionica se nastavlja već sutra (srijeda, 29. srpnja), pa ako ste željni zabave ovog tipa, dođite i naučite, jer se ovakvi sati u protivnom skupo plaćaju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uz plesnog instruktora Dadu iz Calypsa plesnoj radionici nazočila je i Magdalena Medar Ujdur, predsjednica Turističke zajednice grada Metkovića.

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije