Ostanimo u kontaktu

AVANTURISTIČKE AKTIVNOSTI

Airsoft klub ‘STOP’ Metković organizirao jednodnevni susret airsoft klubova iz Dalmacije i susjedne BiH

Objavljeno prije

Airsoft klub STOP

U nedjelju, 25. rujna, Airsoft klub ‘STOP’ Metković organizirao je jednodnevni susret airsoft klubova iz Dalmacije i susjedne BiH na području općine Kula Norinska.

Airsoft je avanturistička aktivnost koja se najbolje može opisati kao simulacija vojnih akcija uz uporabu vjernih replika pravog oružja koje ispaljuju male plastične kuglice, te ostale vojne opreme koja se ne razlikuje od prave.

Susret je bio zatvorenog karaktera na pozivnice i sudjelovalo je 60-tak sudionika iz sljedećih klubova i timova: SRK ‘Tvrđava’ Zenica (BiH), ASK ‘Vitezovi’ Imotski, ASK ‘Ronin’ Šibenik, AT ‘SOT 2’ Zadar i ASK ‘Predator’ Split.

Nakon okupljanja na parkingu u Matijevićima sve nazočne sudionike pozdravio je ministar Ante Šprlje.

Nakon briefinga i podjele strana krenulo se sa igrom koja je trajala od 10:00 do 15:00 sati. Svi okupljeni su se dobro zabavili i upoznali samo s malim dijelom ljepote doline Neretve koja se nalazi u toj zoni.

Ovaj vid avanturističke aktivnosti mogao bi u budućnosti doprinijeti boljoj ponudi neretvanskog turizma kao jedan vid adrenalinske zabave.

Cijela organizacija susreta ne bi se realizirala bez podrške općine Kula Norinska i sponzora kojim se organizatori ovim putem zahvaljuju, a to su: Caffe bar Frankie, T-reklam Metković, Poslovne usluge ‘Knjigovođa’, Računovodstveno knjigovostveni obrt ‘ANDI’, Vodoinstalacijski radovi ‘VODOMONT’ i BA COM trgovina doo.

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije