Ostanimo u kontaktu

PODRŠKA VODEĆE HRVATSKE TURISTIČKE KOMPANIJE

Valamar Riviera podržala treće izdanje ‘Metkovske skalinade’

Objavljeno prije

3. Metkovska skalinada

Prošle nedjelje u Metkoviću se održala III. Metkovska skalinada u organizaciji Sportske udruge ‘Neretva Run’, a uz podršku vodeće hrvatske turističke kompanije Valamar Rivijere.

Metkovska skalinada jedinstvena je utrka u Hrvatskoj, a i širim prostorima čija popularnost raste iz godine u godinu. Ovo treće izdanje utrke podijeljene na malu i glavnu utrku po mnogočemu je bilo rekordno, a valja napomenuti da po broju prijavljenih stoji uz bok zagrebačkoj utrci stepenicama, najpopularnijoj utrci ovog tipa u regiji.

Ukupni pobjednik Skalinade je Osman Junuzović iz AK Doboj istok, koji je svoj prošlogodišnji rekord oborio za 15 sekundi. Boje Metkovića uspješno je obranila nogometašica ŽNK Neretva Josipa Jurković, koja je bila najbolja u ženskoj konkurenciji.

– Ponosni smo što nas tvrtke poput Valamar Rivijere prepoznaju kao brend i pomažu u radu. U ime sportske udruge „Neretva Run“ Metković zahvaljujemo Valamaru što su nam pomogli da realiziramo i uspješno održimo treće izdanje Metkovske Skalinade, – za dubrovacki.hr je izjavio predsjednik sportske udruge ‘Neretva Run’, Ruđer Bošković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije