Ostanimo u kontaktu

DOLAZI VIKTORIJA

ŽNK Neretva danas računa na sigurnu pobjedu

Objavljeno prije

U nastavku doigravanja za ostanak u 1. HNLŽ, nogometašice Neretve u nedjelju će u 11 sati ugostiti ekipu Viktorije iz Slavonskog Broda, koja je posljednja na ljestvici i s kojom je nedavno Neretva u S.Brodu odigrala 0:0.

Uz sve poteškoće i pomlađivanje ekipe, domaće bi trebale upisati tri boda i pobjedu, iako sama utakmica nema prevelikih naboja što se tiče poretka ili nekih drugih  sportskih želja.

Neretvina uprava i stručni stožer pružaju priliku mladim igračicama na koje će moći računati u sljedećim sezonama, što je i možda jedini ispravan put u radu i u planovima svakog kluba.

JOŠ JEDNA POBJEDA NOGOMETAŠA NERETVE

Nakon pobjede u Ljubuškom Neretva još jednom obradovala svojom igrom

Objavljeno prije

Autor

Metkovski  trećeligaš  Neretva odigrala je novu pripremnu utakmicu s Uraniom u Baškoj Vodi i pobijedila s 0:2 (0:0). U drugom dijelu dvaput je pogodio Zovko, a golova je moglo biti i više. Odlične prigode nisu iskoristili Raguž (okvir vrata), zatim Marić, Bubalo i još nekoliko igrača Neretve.

Trener Svaguša i ovom je prigodom bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača i konačnom pobjedom. Nakon 0:11 s Ljubuškim, eto nove pobjede.

Nisu igrači Čupić i Batinović zbog ozljeda a nastupilo je čak devet mladih igrača.

Neke igrače mijenjao je već u prvom dijelu jer su bili preumorni od napornih treninga.

Treba reći da u kadru više nisu Tomas i Medić, te da se momčadi priključio mladi Milan.

Igrači Neretve vježbat će i u nedjelju popodne , a zatim dvaput na dan. Krajem tjedna, u petak i u subotu održat će se „Memorijalni turnir Ante Rebac“ na kojemu će uz Neretvu sudjelovati GOŠK Dubrovnik, Jadran LP i ONK Metković.

Urania – Neretva 0:2 (0:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije