Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

KARATE KLUB METKOVIĆ

Zlata za Duju Žderića i Duju Mihaljevića s Hercegovina kupa 2019.

Objavljeno prije

Karate klub Metković nastupio je na međunarodnom klupskom turniru u Mostaru ‘Hercegovina Kup 2019.’ u organizacije Karate saveza Regije Hercegovina. Nastupile su četiri države, 58 klubova i 580 natjecatelja.

Za Karate klub Metković nastupalo je 12 natjecatelja u borbama koji su osvojili 2 ZLATA, 2 SREBRA i 5 BRONCI.

Medalje su osvojili:

ZLATA

DUJE ŽDERIĆ, dječaci 2009 + 45 kg
DUJE MIHALJEVIĆ, dječaci 2007 -47 kg

SREBRA

ANJA POKRAJAC djevojčice 2008 -32 kg
LAURA ĆULUM djevojčice (ml.kadetkine) 2006 + 54 kg

BRONCE

MIRKO MATIĆ dječaci 8 i 9 godina -34 kg
ANTE LEONTIĆ, dječaci 2008 +50 kg
LAURA BEBIĆ, djevojčice 2007 –  35 kg
NERA GRLJUŠIĆ, djevojčice 2007 -45 kg
DUJE MIHALJEVIĆ dječaci 2006 (ml.kadet)-45 kg

Nastupili su još Dora Galov, Ema Galov, Katja Jerković i Lucija Utovac, iako su  dale sve od sebe na tatamiju, nisu imale sreće da se popnu na postolje.

Sljedeće natjecanje je Split karate kup, koji će se održati  dana 18. svibnja 2019.g. u Splitskom kvartu Žnjan- Pazdigrad u novoj sportskoj dvorani.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije