Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

VETERANI NK NERETVA NASLOV PRVAKA BRANE KOD KUĆE

Završnica dvoranskog prvenstva Hrvatske za veterane 2019. održat će se u Metkoviću

Objavljeno prije

Veterani, NK Neretva

Foto: metkovic.hr

HNS je danas prihvatio pismo namjere Grada Metkovića i NK Neretve za domaćinstvom završnice Hrvatskog dvoranskog prvenstva za veterane 2019.

NK Neretva će tako naslov prvaka Hrvatske sljedeće godine u veljači braniti u svom gradu i to u sklopu obilježavanja 100. obljetnice kluba.

Na prvenstvu će sudjelovati 30 ekipa, odnosno 350 igrača i svi hotelski kapaciteti će u tri dana trajanja turnira biti popunjeni. Uz Europsko prvenstvo u kajak-kanuu u srpnju, ovo će biti jedno od većih sportskih događaja u Metkoviću.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije