Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ŠC ORAŠINA

Započeo 12. Memorijalni malonogometni turnir Eugen Erjauc

Objavljeno prije

Uz nazočnost gradonačelnika Dalibora Milana te predsjednika Sportske zajednice grada Metkovića i pomoćnika ravnateljice Ustanove za kulturu i sport Metković Ante Zovke večeras je na Orašini otvoreno 12. izdanje Memorijalnoga malonogometnog turnira Eugen Erjauc.

Početni udarac izvela je majka pokojnog Eugena, gospođa Ruža Erjauc nakon čega je započela prva utakmica između MNK Killersi i MNK Doljani. Na rasporedu je sinoć bila još i utakmica između MNK Killersi i JVP Metković.

Mnk Killersi – Mnk Doljani 5:2
20:45 Mnk Killersi – JVP Metković 6:5

Na turniru će nastupiti 24 ekipe u muškoj kategoriji, a finale je planirano za 18. srpnja. Turnir se igra i u ženskoj kategoriji, za koju su prijave još otvorene.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije