Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

NAJAVLJENA ŽESTOKA BORBA

Vladimir: iz Ljubuškog se vraćam sa pojasom!

Objavljeno prije

Ivan Vladimir

Foto: mmafunclub.com

Na žalost, najavljeni meč sa Alanom Šabanovićem je zbog ozljede Šabanovića otkazan, tako da me čeka meč sa Antom Alilovićem iz Ljubuškog. Alilović je parter borac, mečeve  dobiva polugom, što meni ne predstavlja nikakav problem. U odličnoj sam fizičoj spremi i mentalno motiviran, te mogu garantirati vrlo dobar i atraktivan dvoboj. Pozvam sve zaljubljenike borilački vještina da dođu na ARTI Fighting Championship 4 koji će se održati u nedjelju 15. ožujka u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 20 sati, – izjavio je za Metkovic NEWs naš Metkovac Ivan Vladimir.

Dakle, kako je Ivan i najavio, ARTI Fighting Championship 4 održat će se u nedjelju 15. ožujka u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 20:00 sati. Ovo će biti ukupno četvrti po redu MMA turnir u oktagonu u organizaciji kluba slobodne borbe “Arti” iz Ljubuškog.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupno će se održati 14 borbi po MMA pravilima, od toga 2 uvodne po poluprofesionalnim MMA pravilima i čak 12 po profesionalnim MMA pravilima.

Službeno vaganje boraca i press konferencija otvorena za javnost održat će se dan ranije, 14. ožujka u Night Clubu “DIAMOND” s početkom u 16:00 sati.

Sveznalica 7400xXpx

ARTI Fighting Chanpionship 4

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije