Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

JABLANIČKO JEZERO

VK Neretvanski gusar nastupio na veslačkoj regati ‘Rama sprint 2022’

Objavljeno prije

Foto: Mia Pušić

Veslačka regata ‘Rama sprint 2022’ na kojoj je nastupilo više od 70 mladih veslača iz VK Ustirama, VK Rama i VK Neretvanski gusar iz Metkovića, održana je na Jablaničkom jezeru kod Ustirame.

Regata je održana u zanimljivom i ugodnom ambijentu uz podršku domaće publike što je zasigurno dalo vjetar u leđa domaćim veslačima koji su bili najuspješniji.

Jablaničko jezero

Domaćini ove regate bio je VK Ustirama uz suorganizaciju VK Rama, a sudac je bila Ivana Radić. Generalni pokrovitelj je općina Prozor-Rama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ramsko jezero – Srpanj 2022

Osim domaće publike našli su se i gosti iz Nizozemske s kojima smo napravili kratki razgovor i donosimo uskoro u posebnom prilogu.

Da bi sve proteklo kako treba potrudili su se  domaćini iz Ustirame. Vrijedne domaćice su pripremile okrjepu za sve sudionike, prenosi Ramski Vjesnik.

Bogatu foto-galeriju pogledajte ispod, objavljenu na Facebook stranici Ramskog Vjesnika.

ŠKOLA BICIKLIZMA ZA DJECU I ODRASLE

Biciklistički Klub Metković počinje s upisom novih članova

Objavljeno prije

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova te poziva sve sve zaljubljenike vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže.

– Ove godine pod nazivom ‘Škola biciklizma‘ pozivamo sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da nam se pridruže. Pripremili smo za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja.

Kao i dosadašnjih godina posebni naglasak stavljamo na  djecu  i njihov razvoj, tako da smo u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu im želimo približiti biciklizam kao sport, te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018.g. i stariji
Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas.

Kao član Biciklistički Klub Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na  mob. 099 825 6646

Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača, – pozivaju iz BK Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije