Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VESLANJE

VK Neretvanski gusar domaćin Finala veslačkog kupa Hrvatske

Objavljeno prije

Finale veslačkog kupa Hrvatske

VK Neretvanski Gusar iz Metkovića danas je bio domaćin Finala veslačkog kupa Hrvatske. To je bila prilika da se ogledaju najbolji pojedinci i klubovi iz čitave Hrvatske. Ukupno se veslalo 18 utrka, a ukupni pobjednik je bio Veslački klub Trešnjeka Zagreb sa 54 boda, drugi su bili iz Veslačkog kluba Mladost Zabreb 47 bodova, te Gusar Split sa 39 osvojenih bodova.

Sveznalica 7400xXpx

Poslije dodjele medalja i pehara gospodin Joško Erceg potpredsjednik VK Neretvanski Gusar iz Metkovića zahvalio se gostima i zaželio da se jedna ovako velika manifestacija ubrzo ponovi u Metkoviću.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije