Ostanimo u kontaktu

ODLIČAN USPJEH MLADIH ATLETIČARA

Učenici OŠ don Mihovila Pavlinovića županijski prvaci u atletici

Objavljeno prije

OŠ don Mihovila Pavlinovića, atletičari

U četvrtak, 15. studenoga, u Makarskoj je na stadionu SRC Makarska, održano Županijsko natjecanje školskih sportskih klubova osnovnih škola u atletici za dječake i djevojčice u kategoriji 7. i 8. razreda. I već znate – opet smo prvaci!! I još nešto: ovaj put i u muškoj i u ženskoj konkurenciji!

U kategoriji dječaka naša ekipa atletičara u sastavu: Jakov Šaravanja, Marko Cvitković, Zoran Primorac, Josip Bebić, Luka Jurković, Josip Kežić, Šime Crepulja, Slavko Šušak, Vinko Begić i Jure Bukovac zauzeli su ekipno 1. mjesto u konkurenciji 9 škola s područja naše županije i ostvarili četvrtu godinu u nizu nastup na završnici Državnoga prvenstva. Bravo, momci!

Djevojke su, u konkurenciji od 8 škola, također uvjerljivo osvojile 1. mjesto i također odlaze na državno! Naše atletičarke nastupile su u najjačemu sastavu i to: Iva Gujinović, Emanuela Šimović, Jelena Vidović, Gabrijela Marković, Ana Medak Kovačević, Lea Medak Kovačević, Ana Šušak, Lukrecija Krstičević, Iva Markić i Sara Šiljeg. Bravo i za naše djevojke!

OŠ don Mihovila Pavlinovića, atletičari

I još nešto što već znate: voditelj naših atletičara i atletičarki je nastavnik Nino Šešelj. Bravo i za nastavnika Nina!

Naši atletičari nastupali su u sljedećim atletskim disciplinama: 100 m, 300 m, 600 m ženske)/800 m (muški), bacanje kugle, bacanje vorteksa, skok u vis, skok u dalj i štafeta 4×100 m.

A mi, vatreni navijači naših atletičara, već s nestrpljenjem iščekujemo završnicu Državnog prvenstva koje će se održati na proljeće u Splitu. Od naših atletičara i atletičarki ne očekujemo ništa manje od najsjajnijega odličja!

Piše: OŠ don Mihovila Pavlinović

ZBOG NAJAVLJENIH NEPOVOLJNIH VREMENSKIH UVJETA

Promijenjen datum održavanja manifestacije ‘Raštika u Naroni’

Objavljeno prije

Manifestacija Raštika u Naroni se zbog nepovoljnih vremenskih prilika na dan 26.1.2020. odgađa za iduću nedjelju 2.2.2020. s početkom u 13 sati.

Također se rok za prijave ekipa za samo natjecanje produžuje do dana 31.1.2020. (petak).

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije