Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NOGOMETAŠI SPREMNI ZA OGLED SA SPLITOM

U subotu Neretva ipak igra protiv Splita

Objavljeno prije

Hoće-neće, ali ipak hoće biti nastavljeno nogometno prvenstvo treće ligaša.

Zeleno svijetlo danas je na press konferenciji Nacionalnog stožera svojom izjavom dao ministar Davor Božinović, rekavši da se dopuštaju natjecanja na otvorenom i za klubove u nižim stupnjevima natjecanja.

Sutra (subota) poslijepodne, Neretva će u zaostaloj utakmici 17. kola ugostiti momčad Splita, pa smo novog trenera Neretve Armanda Marenzija upitali što očekuje i koliko je njegova momčad spremna.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Eto, napokon ćemo odigrati prvenstvenu utakmicu i vidjeti koliko će se naš rad tijekom priprema odraziti na konačan uspjeh.

Radili smo jako dobro i naporno, mislim da je momčad spremna. Temelji su postavljeni, atmosfera u i oko kluba je jako dobra, a što se tiče spremnosti mislim da se stupanj spremnosti mogao vidjeti u našim susretima s treće ligašima GOŠK-om i Zmajem iz Blata. Optimistični smo u pogledu i igre i rezultata, i znamo što nam je činiti, – rekao je trener Neretve.

Što se igračkog kadra tiče, neće igrati kartonirani Rodin, Medić i Pehar, Kuran i Čupić imaju tegobe s leđima, a svi ostali su spremni i raspoloženi za igru. Među njima su i pojačanja Marić, Zovko i Radoš.

– Pokazali su se kao pravi profesionalci i dobri nogometaši koji igrama u našem klubu žele napraviti iskorak u svojoj karijeri, za što je Neretva idealna sredina. Ostvarili su vrlo dobru suradnju i odnose s preostalim dijelom momčadi i od njih puno očekujem, – rekao je Marenzzi o novim igračima.

Inače  RNK Split nije u gornjem dijelu ljestvice, njegovi igrači poručuju da će se i njih nešto pitati na igralištu Iza vage, te da će znati postaviti u sudaru s Neretvom. Tijekom zimske stanke angažirali su čak osam bivših prvoligaških i drugoligaških igrača, pa je očito da im ambicija ne nedostaje .

U svakom slučaju, u subotu se Iza vage očekuje kvalitetna predstava i pobjeda Neretve. Nažalost, gledatelji još ne mogu na tribine.

OPUZENSKO UŠĆE

Otvorene prijave za Memorijalni turnir rukometa na pijesku ‘Stipe Vuletic’

Objavljeno prije

Otvorene su prijave za prvi Memorijalni turnir rukometa na pijesku ‘Stipe Vuletic’,  koji će se održat na Opuzenskom ušću 20.-21. kolovoza.

Prijave se primaju najkasnije tri dana prije početka turnira, a kotizacije za ekipe su besplatne!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije