Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

BORBA ZA BODOVE

U pretposljednjoj utakmici prvenstva ŽNK Neretva kod kuće s Marjanom

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U nedjelju s početkom u 13 sati na igralištu Neretve u Metkoviću, u pretposljednjem kolu Prve HNLŽ sastat će se Neretva i Marjan.

Ta dva, inače prijateljska kluba, moraju se boriti za bodove, Neretva kako bi učvrstila svoj položaj na ljestvici i izbjegla moguće neugodnosti glede opstanka, a Marjan kako bi kolo prije kraja mogao računati na mogući ostanak u ligi.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Marjanke su dva kola prije kraja osme , na poziciji koja vodi u drugu ligu jer ispadaju tri posljednje ekipe. S druge strane Neretva matematički još nije sigurna u ostanak iako je na petom mjestu, a u zadnjem kolu gost je Pregrade koja se kao i Marjan bori za ostanak u prvoj ligi.

– Pred nama je zahtjevna utakmica u kojoj jednostavno moramo osvojiti najmanje jedan bod, iako u svakoj idemo na pobjedu. S pobjedom bismo bili sigurni, jer nikad ne znate što se može dogoditi. Nadam se da ćemo biti kompletni i da će sve naše igračice dati maksimalan doprinos kako bismo ostvarili naše ciljeve. Pouzdano znam da ćemo se svi skupa založiti kako bismo na kraju mogli slaviti , a našim navijačima koje i ovom prigodom pozivamo, omogućiti pravi sportski užitak, – rekao je trener Neretve Duško Mijoč.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Dodajmo da je u nekoliko proteklih kola u prvoligaškom ženskom nogometu bilo nekoliko neočekivanih rezultata. Stoga igračice Neretve i moraju biti oprezne do posljednje minute nedjeljenog susreta.

MOST Nikica Hajvaz 740×154
ROKO TOLIĆ 740/300px

II. KUP REGATA VSD-a

VK Neretvanski Gusar ukupni pobjednik u kategoriji ‘kadeta B’

Objavljeno prije

9. svibnja u Zatonu kod Šibenika održana je II. Kup regata VSD-a na kojoj su nastupili svi veslački klubovi iz Dalmacije i veslački klub ‘Jadran’ iz Rijeke (van konkurencije). Za nas je to zapravo bila prva regata ove godine, a ujedno i provjera naših veslača nakon duljeg izbivanja sa natjecanja.

Izuzetno smo zadovoljni s ostvarenim rezultatima i na kraju smo bili ukupni pobjednici u kategoriji ‘kadeta B’. Medalje su osvojili:

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px
  • četverac na pariće – kadeti KMA, 2. mjesto (Josip Volarević, Ivan Bebić, Frane Vugdelija, Antun Vugdelija);
  • skif – juniori B, 3. mjesto (Toni Milan);
  • skif – kadeti KMB, 2. mjesto (Roko Mijić);
  • dvojac na pariće – kadeti KMB, 1. mjesto (Matej i Gabrijel Šiljeg);
  • skif kadetkinje – KŽB, 1. mjesto (Reina Bebić);
  • dvojac na pariće – kadetkinje KŽB, 2 .mjesto (Maris Gluščević, Ema Bebić);
  • skif – kadeti KMA, 2. mjesto (Nikola Mijić)
  • dvojac na pariće -juniori B, 2. mjesto (Gabrijel Gluščević, Noa Bebić).

Svoj prvi nastup na regati imao je Marin Raič, koji je u skifu – kadeti KMB, osvojio 7. mjesto. Sljedeća regata, odnosno III. Kup VSD-a – Memorijal Tonći Skender, je već u sljedeću subotu, 15. svibnja u Makarskoj. Na ovoj regati planiramo nastupiti sa rekordnih 20 posada.

Tablica

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije