Ostanimo u kontaktu

HŠK METKOVIĆ

U neizvjesnoj završnici kadeti Metkovića 1 slavili protiv ŠK Čapljina

Objavljeno prije

Jučer je u prostorijama HŠK Metković odigran susret 7. kola NRKL između HŠK Metković 1 ŠK Čapljine. U neizvjesnoj završnici naši kadeti su zasluženo slavili 4.5-3.

Za ekipu HŠK Metković nastupili su: Mihael Borna Bjeliš, Dominik Blaž Bakalar, Ante Crnjac, Mihael Kaleb i Jakov Crnjac.

Treba istaknuti zaostali rezultat 6. kola gdje su naši kadeti gostovali u Čitluku i također ostvarili pobjedu od 6-2.

Ostali rezultati ovoga kola su: ŠK Ploče – ŠK Brotnjo 1 0-8 i ŠK Široki Brijeg – ŠK Mostar 5.5-2.5.

Ekipa HŠK Metković 2 je bila slobodna. Nakon 7 odigranih kola ekipa Metković 1 zauzima 2. mjesto dok je ekipa Metković 2 na 4. mjestu.

Ovom prilikom iz HŠK Metković zahvaljuju se dosadašnjim sponzorima ove lige Caffe bar VIBE, konoba DVA GALEBA i CAPITAL ENGINEERING D.O.O.

                                                                         HŠK METKOVIĆ

HRVATSKI TIGAR

Umro legendarni borac Branko Cikatić

Njemački časopis Karate Budo Magazine 1989. dodijelio mu je nagradu Zlatna rukavica i proglasio ga najpopularnijim borcem na svijetu. Spomenimo kako su tom prilikom iza Hrvatskog tigra ostali velikani kao što su Jean-Claude van Damme i Chuck Norris

Objavljeno prije

Umro je Branko Cikatić (65), jedan od najvećih boraca u povijesti, legendarni ‘hrvatski tigar’.

Cikatić je prava legenda borilačkih sportova i osvajač mnogih europskih i svjetskih medalja u tajlandskom boksu i kik-boksu. Hrvatski borac pokorio je Aziju, a posebno popularan bio je u Japanu, gdje se često borio tijekom profesionalne karijere. Najviše će se pamtiti da je Hrvatski tigar bio prvi pobjednik turnira K-1 Grand Prix, koji je osvojio u Japanu 20. travnja 1993. godine.

Njemački časopis Karate Budo Magazine 1989. dodijelio mu je nagradu Zlatna rukavica i proglasio ga najpopularnijim borcem na svijetu. Spomenimo kako su tom prilikom iza Hrvatskog tigra ostali velikani kao što su Jean-Claude van Damme i Chuck Norris.

Od devedesetih je u Hrvatskoj trenirao mlade borce te je osnivač Hrvatskog saveza tajlandskog boksa. Cikatić je snimio i film ”Skyscraper” u kojem je glumio  s Anne Nicole Smith. Nije se dugo zadržao u glumačkim vodama jer znao je reći: “Takav život nije za mene.”

Legendarni ‘hrvatski tigar’ dugo se borio za život, a problemi su počeli u svibnju 2018. godine kada je završio u bolnici.

Sepsa, bolnička bakterija, plućna embolija, a zatim i Parkinsonova bolest, sve je to morao nositi sa sobom veliki hrvatski borac. Cikatić je član Kuće slave splitskog sporta.

Piše: Vecernji.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije