Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

PRVA KVALIFIKACIJSKA UTAKMICA ZA 3. HNL

U nedjelju Neretva dočekuje Vodice – Uprava kluba optimistična: ‘ostvarit ćemo naše ciljeve!’

Objavljeno prije

NK Neretva - Igrlište 'Iza Vage'

Prijatelji, navijači, igrači, članovi uprave i treneri u NK Neretvi s optimizmom čekaju početak prve kvalifikacijske utakmice za ulazak u Treću HNL, s momčadi Vodica u nedjelju na igralištu Neretve.

Neretva je pravo sudjelovanja u kvalifikacijama stekla nakon osvajanja prvog mjesta u 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanskoj, s 59 bodova i impozantnom gol razlikom, pri čemu su strijelci Neretve supraničke mreže pogađali 102 puta.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Dopredsjednika kluba i nekadašnjeg vrsnog nogometaša Damira Jerkovića zamolili smo da nam da presjek svih zbivanja u klubu u protekloj sezoni.

– Znate da je NK Neretva prošle godine završila u stečaju i prije kraja prvenstva izbačena iz Treće HNL. U srpnju je formirana nova uprava koja se uhvatila u koštac s nizom problema. Zatekli smo dosta nesređeno stanje posebno u igračkom smislu jer zapravo nismo imali formiranu niti seniorsku niti sve ostale uzrasne kategorije, pa smo se uhvatili posla. U tom smislu odlučili smo vratiti u klub čak 19 mladih igrača u svim uzrastima, i uspjeli smo.

Sveznalica 7400xXpx

Uredili smo djelovanje Škole nogometa pa se rezultati vide već na kraju ove sezone. Prva mjesta u svojim ligama uz seniore osvojili su juniori i stariji pioniri, kojima ćemo zahvaliti na poseban način.

Naravno, bilo nam je važno srediti financijsko stanje. U potpunosti smo u tom segmentu stabilizirali naš klub koji normalno funkcionira. Postavili smo kao cilj i osvajanje prvog mjesta u Županijskoj ligi i u tomu smo uspjeli. Jest da je u jesenskom dijelu prvenstva bilo nekoliko slabijih rezultata, pa smo tijekom zime odlučili pojačati momčad na nekim pozicijama. Novi igrači su zajedno s onima koji su već bli u klubu ispunili očekivanja i doprinjeli prvom mjestu. Primjera radi, Neretva je u nastavku prvenstva osvojila 31 bod, a primila samo pet golova!

Osim spomenutih aktivnosti, obnovili smo razgovore o suradnji s Hajdukom, pa ćemo uskoro potpisati i ugovor. Naravno, rješavali smo i druge svakodnvene probleme i pitanja kako bi cjelokupnu organizaciju rada podigli na višu razinu – kazao je Jerković.

Što očekujete od  kvalifikacijskih utakmicama s Vodicama?

– Naš cilj još nije ostvaren, ali sam uvjeren da hoće. To je povratak u 3. HNL i tu nema odmaka. U dvije utakmice ostvarit ćemo pozitivan rezultat koji će nam omogućiti povratak kući, odnosno tamo gdje nam je po kvaliteti i mjesto. Marljivo se pripremamo, igrači naporno rade  a ozračje nikad nije bilo bolje.

Imamo kvalitetnu momčad u kojoj svaki pojedinac daje maksimalan doprinos pa vjerujem da će tako biti i u nedjelju. Tada ćemo uz pomoć naših navijača, koje pozivam da nam pomognu, nastojati već u prvoj utakmici ostvariti odgovarajući rezultat-zaključio je dopredsjednik Neretve.

Piše: Pero Jakić/Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije