Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

KUP JADRANA

Tri zlata, tri srebra i tri bronce za Karate klub Metković

Objavljeno prije

Danas je Karate klub Metković nastupio na tradicionalnom međunarodnom klupskom turniru Kup Jadrana u Splitu koji je prvi put organiziran davne 1968. Na turniru su nastupila 42 kluba iz 3 države sa sveukupno 507 natjecatelja.

Karate klub Metković nastupio je s 18 natjecatelja u borbama, u uzrastima od mlađih učenika do juniora. Osvojili su ukupno 9 medalja, od čega 3 zlatne, 3 srebrne i 3 brončane medalje.

Zlatne medalje osvojili su:
LINA ŠUTIĆ, juniorke – 59 kg,
DUJE MIHALJEVIĆ, mlađi kadeti – 45 kg,
DUJE MIHALJEVIĆ, učenici – 46 kg.

Srebrne medalje osvojili su:
PETAR BOROVAC, juniori – 76 kg,
LUCIJA UTOVAC, ml. kadetkinje + 55 kg,
DORA GALOV, učenice + 44 kg.

Brončane medalje osvojili su:
IVA VUČIĆ, juniorke – 53 kg,
EMA GALOV, učenice – 36 kg,
ANJA POKRAJAC, učenice – 32 kg.

U repasažnim borbama izgubili su za treća mjesta i plasirali se na 5. mjesta, Mirko Matić, Katja Jerković, Bruno Jurković, Laura Ćulum i Karla Pezić. Nastupili su još Josip Obradović, Duje Žderić, Nera Grljušić i Laura Bebić.

Mladi karatisti nastupili su pod vodstvom trenera Dina Žderića.

Pored kluba i roditelja, sponzor ovog natjecanja bila je Športska zajednica grada Metkovića.

Pred mlađim uzrastima idući vikend je Prvo kolo Dalmatinske lige u Pločama, nakon čega dvanaest boraca KK Metković odlazi 13. i 14.04. na Prvenstvo države za mlađe uzraste u Ivankovo pored Vinkovaca.

KK Metković

Donosimo video isječak Duje Mihaljevića u akciji…

Čestitamo našim mladim sportašima.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije