Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

SPORAZUMNI RASKID SURADNJE

Tomislav Plećaš nije više za kormilom ONK Metković

Objavljeno prije

Foto: Metković NEWS

Višegodišnji trener ONK Metković, Tomislav Plećaš nije više za kormilom Crvenobijelih. Sporazumni raskid suradnje objavili su danas iz Kluba s desne strane Metkovića.

Plećaš će ostati upisan kao najtrofejniji trener ONK Metkovića, s dva naslova prvaka 1. ŽNL DN u svoje četiri godine provedene na klupi Crvenobijelih.

‘Ekipa, a ne klub!’ od ‘Tomasa’ se oprostila biranim riječima. Prenosimo…

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Gospodin TOMAS!

Nakon četiri godine provedene na funkciji glavnog trenera seniorske momčadi ONK Metković, Tomislav Plećas u sporazumnom dogovoru s Upravom kluba neće više obnašati tu funkciju.

Sveznalica 7400xXpx

Nakon kadeta pa sezonu kasnije i juniora kluba, dugogodišnji legendarni kapetan ONK Metković u svibnju 2019. godine preuzeo je kormilo prve momčadi.

U četiri godine kao trener seniora Tomas je osvojio dvije uzastopne titule prvaka Dubrovačko-neretvanske županije te doveo ONK Metković na prag 3. HNL Jug što će uvijek biti zapisano u povijesti kluba kao najveći sportski rezultat.

I kao dugogodišnji igrač i kao trener, Tomas je u klubu prošao i teška vremena i ona najljepša pri čemu je uvijek bio i ostao “vojnik kluba”, vjeran i odan svom ONK Metković, zbog čega se s pravom može reći da je bio i ostao GOSPODIN!

I zato našem Tomasu veliko hvala na svemu! – objavili su iz ONK Metković.

METKOVSKI PREMIJERLIGAŠ POJAČAO REDOVE

Kapetan Ribole, Danijel Papić potpisao za RK Metković Mehanika

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika je pojačao svoje redove za nastavak prvenstva, potpisan je ugovor s pivotom Danijelom Papićem iz RK Ribole Kaštela.

Kako smo već pisali, niz negativnih rezultata Metković Mehanike nije došao sam od sebe, prvenstveno rezultat je to izostanka dva ključna igrača zbog ozljeda, Hrvoja Batinovića i Domagoja Grizelja. Vjerujemo da će se ovim pojačanjem metkovski premijerligaš vratiti na pobjedničke staze.

Tim povodom iz RK Metković Mehanika su objavili:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Veliko pojačanje za nastavak prvenstva.

Od danas je naše redove pojačao pivot Danijel Papić iz RK Ribole Kaštela. Danijel je ponikao u Akademiji Balić/Metličić, nakon toga nastavio je svoj rukometni put u RK Sesvetema te je zadnje dvije sezone kao kapetan momčadi predvodio ekipu Ribole Kaštela u premijer ligi.

Sveznalica 7400xXpx

Također Danijel je bio član Hrvatske reprezentacije kroz cijeli kadetski te juniorski staž pa ga se sa pravom smatra trenutno jednim od najtalentiranijih pivota u Hrvatskoj.
Dolaskom Danijela naš klub još jednom potvrđuje svoj put kojim želi ići u budućnosti.

Danijel dobrodošao i sretno!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije