Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

KK METKOVIĆ

Tea Vekić prvakinja Dalmacije, klubu ukupno trinaest medalja

Objavljeno prije

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U organizaciji Karate kluba Metković i Karate kluba Porto Tolero – Ploče danas je u Opuzenu održano je Prvenstvo Dalmacije u karateu na kojem je nastupilo 19 klubova sa 335 natjecatelja. Za Karate klub Metković nastupilo je 17 natjecatelja koji su osvojili ukupno 11 pojedinačnih i dvije ekipne medalje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ekipno-ucenice

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Osvojenom zlatnom medaljom Tea Vekić postala je prvakinja Dalmacije, srebrene medalje osvojili su Iva Vučić, Ante Dugandžić i Antonio Perić te postali viceprvaci Dalmacije, a brončane medalje osvojili su Ema Vidović, Ante Juračić, Sara Đukić, Petar Borovac, Marinela Perić, Marija Glavinić i Lukas Glaviškić.

U ekipnom nastupu Iva, Ema, Marinela i Marija u kategoriji učenica osvojile su broncu jer su u posljednjoj borbi prvog kola napravljene 4 kazne zbog čega su diskvalificirane iako je rezultat bio 3:1 za KK.Metković. Ekipa učenika Perić, Krstičević, Dugandžić i Borovac izgubila je u prvom kolu, ali su u repasažnim borbama pobjedili sa uvjerljivih 2:0 ekipu KK Foruma iz Zadra te osvojili treće mjesto.

Nastupili su još Matea Bebić, Ivan Batinović,Laura Ćulum, Krstičević Ante, Utovac i Lucija Borovac ali su ostali bez medalja.

Karate klub Metković 8 i 9. ožujka 2014.g. sa osam natjecatelja nastupa na državnim prvenstvima za učenike/ce i mlađe kadete/kinje u Nedelišću pored Čakovca.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije