Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

DESNA STRANA GRADA

Svečano otvoreno igralište s umjetnom travom ONK Metković

Objavljeno prije

Danas je održano otvaranje novog pomoćnog igrališta s umjetnom travom na igralištu ONK Metkovića.

Svim okupljenima obratili su se tajnik ONK Metković Marin Jelčić i predsjednik Ivica Kaleb. Nakon njih svima su se obratili i gradonačelnik Dalibor Milan, kao i predsjednik Športske zajednice Ante Zovko.

Ukupna vrijednost investicije je oko 450.000 kuna bez PDV-a, a proračunskim sredstvima je investiciju realizirala Ustanova za kulturu i sport Metković.

Nakon blagoslova igrališta uslijedile su revijalne utakmice između Početnika U8 škole nogometa ONK Metković te između ekipe Grada Metkovića i Uprave ONK.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije