Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

DESNA STRANA GRADA

Svečano otvoreno igralište s umjetnom travom ONK Metković

Objavljeno prije

Danas je održano otvaranje novog pomoćnog igrališta s umjetnom travom na igralištu ONK Metkovića.

Svim okupljenima obratili su se tajnik ONK Metković Marin Jelčić i predsjednik Ivica Kaleb. Nakon njih svima su se obratili i gradonačelnik Dalibor Milan, kao i predsjednik Športske zajednice Ante Zovko.

Ukupna vrijednost investicije je oko 450.000 kuna bez PDV-a, a proračunskim sredstvima je investiciju realizirala Ustanova za kulturu i sport Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nakon blagoslova igrališta uslijedile su revijalne utakmice između Početnika U8 škole nogometa ONK Metković te između ekipe Grada Metkovića i Uprave ONK.

SEZONA 2023./2024.

MNK Sv. Roko Podrujnica osigurao svoj prvi naslov Prvaka UMA Metković lige

Objavljeno prije

Foto: fb MNK Sv. Roko Podrujnica

U prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani Metković sinoć je odigrano pretposljednje kolo UMA Metković lige, a u derbiju kola MNK Sv. Roko Podrujnica je pobijedio glavnog konkurenta za naslov AMNK Opuzen sa 6:1 (0:0) te tako osigurao svoj prvi naslov Prvaka.

– Ovim putem želimo čestitati svim ekipama koje su sudjelovale u ovogodišnjoj ligi a posebno našim rivalima iz Opuzena na junačkoj borbi do zadnjeg kola.

Ekipa Podrujnice po prvi puta u svojoj povijesti osvojila je UMA Metković ligu! Hvala svim našim navijačima i svim onima koji su dugi niz godina branili boje Podrujnice te napokon dočekali naslov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Iza nas ostaje još jedno kolo protiv ekipe MNK Crni Put koja se igra u ponedjeljak. Dođite još jednom i podržite nas u posljednjem susretu ove sezone i još jednom s nama proslavite dugoočekivani naslov Prvaka! – objavili su iz MNK Sv. Roko Podrujnica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije