Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TREĆA SREĆA

Štruvino sretno za Neretvanke, ubilježile prvu domaću pobjedu

Objavljeno prije

ŽNK Neretva

U trećoj domaćoj utakmici, koja se ovaj put igrala na igralištu ONK Metković, nogometašice Neretve su savladale svoje sunarodnjakinje iz Čapljine s visokim rezultaom od 4:1 (2:0). Time možemo reći da se Štruvino pokazalo kao sretan teren za nogometašice Neretve, koje su u jučerašnjoj utakmici ubilježile svoju prvu domaću pobjedu.

Za ŽNK Neretva pogotke su postigle; kapetan Ivana Kolovrat (2), Josipa Jurković i Ana Mandić. Drugi svoj pogodak na utakmici Ivana Kolovrat je postigla iz opravdano dosuđenog jedanaesterca, nakon što je iz solo prodora srušena odlična Anita Jelinić.

Čestitke cijeloj ekipi na dobroj odigranoj utakmici!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije