Ostanimo u kontaktu

PRIPREME KLUBOVA

Sportski klubovi iz Metkovića u nastavku prvenstva očekuju još bolje rezultate

Objavljeno prije

nogomet, sport, loptaPripreme sportskih klubova iz Metkovića u raznim stupnjevima natjecanja dobro napreduju i odvijaju se uglavnom prema zacrtanim planovima stručnih stožera i uprava tih klubova.

Dosadašnje prijateljske utakmice pokazale su stupanj trenutačne pripremljenosti, ali i spremnosti novih članova da u nastavku prvenstva aktivno sudjeluju u trci za bodovima.

Rukometaši Metkovića 1963 već sljedećega vikenda (vjerojatno u nedjelju) nastavljaju prvoligaško natecanje u kojemu žele bolju poziciju na ljestvici, a u goste im dolaze u jesenskom dijelu slabašne Vodice.

Posljednju provjeru rukometaši će imati u srijedu, 7. veljače s RK Opusom u Opuzenu. Prema riječima trenera Filipa Romića, dosadašnji tijek priprema bi je prilično uspješan.

Trener Neretve Goran Galov do sada je svoje momke vodio u samo jednoj prijateljskoj utakici s Neumom i do pobjede 5:2. U utorak, 6. veljače Neretva je trebala igrati s GOŠK-om iz Gabele, ali do susreta neće doći pa će Neretva u Pločama odigrati utakmicu s Jadranom LP. Uprava je angažirana i oko priprema za tradicionalnu Neretvinu zabavu u petak, 9. veljače. Već u subotu kombinirana momčad Neretve odigrat će također na svom terenu utakmicu s zagrebačkim četvrtoligašem NK Mraclin, a u nedjelju će ugostiti i dubrovački GOŠK.

ONK Metković je odigrao najviše prijateljskih utakmica, a u nedjelju, 11. veljače igrat će se GOŠK-om iz Gabele. Metkovce s još nepoznatim takmacem 17. veljače čeka i Kup utakmica, a prvenstvo počinje 25.veljače.

Novi igrači Batinović i Sokol iz Maestrala dobro su se uklopili, kazao je trener Veraja, a očekuju se još dva igrača, Deak i Utovac iz Neretvanca. U nastavaku priprema stručni stožer više će raditi na podizanju trkačkih potencijala svih nogometaša.

ŽNK Neretva će u petak gostovati u Splitu gdje će igrati s jednom od najjačih ekipa Prve lige, Splitom. Važno je istaknuti da se nakon 12 mjeseci nakon ozljede i rehabilitacije u redove Neretve vratila Veronika Krndelj, članica reprezentacije U-19.

Nekoliko dana poslije u Metkoviću će gostovati ŽNK Sarajevo, ekipa koja je 20 godina prvak BiH i stalni sudionik Lige prvaka za žene.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije