Ostanimo u kontaktu

ŠPORTSKI CENTAR ORAŠINA

Ekipa ‘Carpe diem’ pobjednik 11. Malonogometnog memorijalnog turnira Eugen Erjauc

Objavljeno prije

U nedjelju su na Orašini odigrane finalne utakmice 11. Malonogometnog memorijalnog turnira Eugen Erjauc, a pobjednik u muškoj konkurenciji bila je ekipa Carpe diem. U finalu su pobijedili MNK Podrujnica s 4:1. Medalje i pehar uručila im je majka pokojnog hrvatskog branitelja Eugena, gospođa Ruža Erjauc.

Treće mjesto pripalo je ekipi Azzuri, s rezultatom 6:5 pobijedili su ekipu Štaćemo.

Za najboljeg strijelca je proglašen Ivan Arar, a za najboljeg igrača Ivan Galov.

Pehar za fair play pripao je ekipi Štaćemo.

Uz gospođu Ružu nagrade su podijelili Nikša Martinac, Ante Pehar, Davor Boras, Ante Zovko te fra Darijo Sinković župni vikar župe Sv. Ilije.

Program je vodio Ante Boras ispred organizatora turnira MNK Killersi.

Dodajmo još da je dan ranije u ženskoj konkurenciji pehar podigla ekipa Zagora.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije