Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LAĐARSKI DVOBOJI NA NORILJU

Škrapi iz Momića XI. Kup kneza Domagoja, u finalu bolja od Rogotina

Objavljeno prije

Lađarski dvoboji na Norilju 2015, Škrapa Momići

Danas, uoči blagdana Ledene Gospe i proslave 20. obljetnice Oluje, vesali su se XI. Lađarski dvoboji na Norilju. Veslalo je deset ekipa, a pobijedila je ekipa Škrapa Momići, koja je u finalnoj utrci pobijedila ekipu Rogotina. Treća je bila ekipa Gospe Karmelske iz Krvavca, koja je u fotofinišu pobijedila domaćine, Domagojeve gusare iz Vida.

Nakon dodjele nagrada koje su uručili predsjednik Udruge lađara Neretve, Dalibor Obradović i gradonačelnik Metkovića Božo Petrov, uslijedila je lađarska fešta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Slijedi brzinska utrka za startne pozicije koja se održava već u utorak 4. kolovoza u Opuzenu, a do tada u našoj foto galeriji pogledajte kako je to danas izgleda u Vidu:

KUU Škrapa – Momići čestitamo na pobjedi i osvojenom Kupu kneza Domagoja!

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije