Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ŽNK NERETVA

S pojačanjima do vrha ljestvice

Objavljeno prije

ŽNK Neretva - SFK 2000 Sarajevo 4

Trećeg kolovoza započele su pripreme ŽNK Neretva člana 1. HNLŽ i ekipe koja je u protekle dvije prvoligaške sezone oduševila svoje navijače i sve prijatelje ženskog nogometa u Hrvatskoj.

Rad i treninzi odvijat će se u Metkoviću, a koristit će se svi raspoloživi sportski objekti.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Stručni rad povjeren je treneru Dušku Mijoču kojemu će pomagati novi kondicijski trener Filip Majić.

U razdoblju koje nazivamo pripremnim Neretva će odigrati i niz prijateljskih utakmica, uglavnom s BiH prvoligašima i premijer ligašima.

Sveznalica 7400xXpx

Metkovke će igrati s SFK Libero Goražde, ŽFK Gradina Srebrenik, Donat Zadar, Ekonomist Nikšić i ŽFNK Emina Mostar.

Trener Mijoč računa na sve igračice iz protekle sezone osim na prvu kapetanicu Ivanu Kolovrat koja zbog ozljede prošle sezone nije ni igrala, a kako studira u Zadru, nastavit će karijeru u ŽNK Donat, članu Druge lige.

Evo i imena igračica koje će u trećoj prvoligaškoj sezoni pokušati ostvariti plasman u samom vrhu ljestvice:

Kešina, Herceg, Šimunović, J. i A. Jurković, Jurković, Suton, Tanović, Mijoč, Perić, Terzić, Bakalar, Popović, Bokšić, Bošković, Repeša, Tolić, Obradović, Dugandžić, Markota, Musulin, Marić, Kraljić i Mandić.

Za nastupe će konkurirati i nove igračice Jelena Milinović koja dolazi iz Širkog Brijega, Katarina Ljubić, također iz Širokog i Manuela Dedaj iz drugoligaša BiH Brotnja gdje je bila najbolji strijelac lige. Pristigle su i nove kadetkinje iz Sloge Ljubuški, Anica Matić, reprezentativka BiH. Treninzima prisustvuju 22 nogometašice, ali treba reći da njih pet rade tijekom sezone. To znači da stručni stožer ŽNK Neretva ima na raspolaganju približno tridesetak igračica.

Sportski direktor Ante Boras nam je rekao: – Borimo se i radimo kako najbolje znamo. Želimo u novoj sezoni još bolje rezultate i nove pomake na ljestvici. Da je malo više sponzora i sredstava mogli bismo razmišljati i o krupnijim iskoracima.Siguran sam da će stručni stožer i igračice i u ovim uvjetima dati maksimalan doprinos u razvoju kluba i novim natjecateljskim izazovima. –

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije