Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

BREČIĆ POBJEDNIK UKUPNOG PORETKA MASTERS SERIJE

Romeo Šunjić najbolji ovosezonski pikado igrač u Županiji

Objavljeno prije

Pikado-najbolji-igrac-sezone-2015-16

U nedjelju 24. travnja u Otrić-Seocima, u odličnoj organizaciji domaćina PK Pojezerja, dobili smo pobjednika Pojedinačnog prvenstva PSDNŽ (TOP 16), a on je Romeo Šunjić igrač Pikado kluba Stabline. Roki koji je zauzeo 3. mjesto na Ukupnoj Masters listi,  jučer je otišao korak dalje, te se okrunio titulom najboljeg pikado igrača Županije u sezoni 2015/16!

U vrlo neizvjesnom finalu, Roki je pobjedio domaćeg igrača Roka Antunovića rezultatom 5-4, iako je Roko gađao nekoliko strelica za pobjedu. U utakmici za treće mjesto, duel dva domaća igrača, u kojem je slavio Ivica Kežić-Fabo, pobjedivši Vjeku Ercega također sa rezultatom 5-4. Bile su to vrlo kvalitetne utakmice sa nizom dobrih poteza, što dokazuje da se kvalitet igranja pikada u našoj županiji podigao na malo veći nivo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Roki je već u samoj igri u skupini pokazao da je jedan od glavnih pretendenata za osvajanje turnira, jedini je imao maksimalan učinak od svih igrača. U četvrtfinalu je bio bolji od Marija Buljubašića rezultatom 4-3, a nakon Marija imao je okršaj sa još jednim domaćim igračem, Ivicom Kežićom, te je i njega pobjedio sa rezultatom 5-3. U finalu kao što smo već napisali, je pobjedio i trećeg domaćeg igrača – Roka Antunovića te je zasluženo uzeo titulu najboljeg.

Poslije finala su podjeljeni pehari i za pobjednike UKUPNOG PORETKA MASTERS SERIJE, a oni su Siniša Brečić, Mate Grgurinović i Romeo Šunjić.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Kako je sve izgledalo pogledajte u sljedećoj fotogaleriji:

Napominjemo da je u subotu 30. travnja završnica KUP-a, koji se igra također u Otrić-Seocima u 17 h. Ovom prilikom molimo i sve ekipe koje su osvojile prva tri mjesta u svojim ligama, te prva tri plasirana igrača na MVP da dođu u Otriće kako bi im se uručile medalje i prigodni pehari, – poručuju iz Pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije.

ŽUPANIJSKI CENTAR 112

Obavezna zimska oprema! Donosimo dnevno izvješće za područje Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

Snijeg na cesti, zimski uvjeti

Sukladno informacijama koje smo zaprimili i koje su nam dostupne, dostavljamo vam dnevno izviješće o posebno izdvojenim događajima za područje Dubrovačko-neretvanske županije za protekla 24 sata  i to kako slijedi:

Obavezna je zimska oprema na motornim vozilima, a promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na cestama:

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
 • A1 između čvora Prgomet i naplate Karamatići
 • A10 između čvora Ploče i naplate Čarapine
 • DC8 Gradac-čvor Čeveljuša-Opuzen-GP Klek
 • DC9 GP Metković-Opuzen-DC8
 • DC62 Veliki Prolog-Metković
 • DC425 čvor Karamatići (A1)-čvorište Čeveljuša
 • ŽC5203 Dobroselo-Brotnja-Otrić
 • županijske ceste na području Metkovića (ŽC6220 Ploče A1, Žc 6279 Klek Badžula, Žc 6208 Vrgorac – Staševica, Žc 6276 Mali prolog-Karamatići –Ploče)

Snijega ima na području Pelješca i dijela Konavala. Dubrovnik ceste javljaju da su sve  ceste posute i prohodne.

METEOROLOŠKE PRILIKE:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Upozorenje

Na južnom i manjem dijelu srednjeg Jadrana ujutro mjestimični udari SE i S, a noću posvuda NE i N vjetra, 35-45 čvorova. Mjestimice nevere.

Stanje

Ciklonalno polje nad Jadranom i srednjem Sredozemljem sporo će se popunjavati.

Vremenska prognoza za sljedeća 24 sata, vrijedi do: 10.01.2019 u 06 sati

Južni Jadran

Vjetar SE i S, ponegdje uz obalu E, 10-20, prijepodne mjestimice do 28 čvorova, poslijepodne će postupno okretati na NE i NW 10-20 čvorova. More 3-4. Vidljivost 10-20 km. Oblačno, ponegdje kiša ili pljusak, uz obalu i snijeg, a navečer djelomično razvedravanje.

PROMET  

CESTOVNI PROMET

Privremena prometna regulacija:

 • zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence uz semafore;
  uz privremenu regulaciju prometa vozi se na Jadranskoj magistrali (DC8):
 • jednim prometnim trakom naizmjenično uz regulaciju semafora kod Slanog, te zračna luka Čilipi gdje se četri puta tjedno u vremenu od 12:00-16:00 sati po deset minuta biti zatvorena cesta osim i uoči nedjelje i blagdana.
 • zbog uređenja raskrižja Banja i Majkovi u mjestu Slano;
 • na 26+100 do 26+400, dionica 27 zbog nastavka radova na kolnom prilazu državne ceste DC8 Štikovica od 07.siječnja do 30. travnja 2019. Povremeno postavljanje semafora radi regulacije prometa.
 • do 31.01.2019.god od 07-16 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionici Petlja Ilijina glavica-Orsula-Dubac vozit će se uz privremenu regulaciju semaforima.

GRANIČNI PRIJELAZI

– Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina (zbog radova);

– Na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima (zbog radova). Do 30.04.2019. dva puta tjedno, od 13:00 do 17:00 sati (na 20 minuta) prekidat će se promet zbog građevinskog miniranja;

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije