Ostanimo u kontaktu

METKOVCI PUTUJU U KARLOVAC

RK Metković Mehanika gostuje u Karlovcu. Ima li nade?

Objavljeno prije

U subotu se nastavlja prvenstvo rukometnih (muških) prvoligaša, a Metković Mehanika putuje u Karlovac gdje će se suočiti s momčadi istoimenog domaćina koji gaji nadu za ulazak u Premijer ligu.

Naime, Karlovac je na drugom mjestu na ljestvici s 24 boda, nakon 14 odigranih utakmica, dok je vodeći Trogir na prvom mjestu s 28 bodova, ali nakon 16 odigranih utakmica. Po 16 utakmica također su odigrali Ribola Kaštela (20 bodova), Buzet (20 bodova) i Metković Mehanika na petom mjestu, ali sa 17 bodova. Razlika do Zadra na 8.mjestu samo je dva boda.

Karlovac je od davnina bio neugodan takmac Metkoviću. U subotu se stoga očekuje nastojanje domaćih da dođu do željene pobjede, ali Metković se neće unaprijed predati.

U ŠSD Mladost pravdu će s početkom u 18 sati dijeliti suci I. Eminović i Z. Mikić, a delegatske poslove obavljat će I. Mikša.

ONK METKOVIĆ – ZADAR

Poznati parovi kvalifikacija za 3. HNL jug

U kvalifikacijama za 3.HNL jug, ONK Metković domaćin Zadru

Objavljeno prije

Autor

U prostorijama Nogometnog središta Split održan je ždrijeb kvalifikacija za popunu 3.HNl jug. U jednom bubnju našli su se GOŠK Kaštela i NK Zadar, a u drugom ONK Metković i Dinara.

Tako će se u nedjelju s početkom u 18 sati na igralištu Neretve u Metkoviću u prvom susretu kvalifikacija sastati ONK Metković i NK Zadar, a u drugom u isto vrijeme Dinara-GOŠK.

Termini su dakle, 20. i 23. lipnja, a finalne je od 27. do 30.lipnja .

To sve u slučaju da ostane na snazi postojeća odluka da u Ligu ulazi samo jedan klub. Ukoliko u Ligu budu ulazila 3 od 4 spomenuta kluba, igrala bi se „majstorica“ dva poražena kluba u terminu finala.

Zašto kažemo tri kluba?

Pa stoga što se javnost već dugo pita kako to da od 4 županijska prvaka iz Dalmacije samo jedan može postati članom 3.HNL ?

Stoga su predstavnici četiri ovogodišnja prvaka od HNS-a odnosno IO HNS-a zatražili da se za sezonu 2021./ 22. 3.HNL proširi na 20 klubova, pa bi u tom slučaju tri od četiri dalmatinska prvaka , čak tri ušla u 3.HNL jug !

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije