Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA LAĐA

Predstavile se lađarske posade Slivna, lađari i lađarice ‘Donjanke’ veslali revijalnu utrku

Objavljeno prije

Foto :Jure Zovko

Danas je Slivno prštilio pozitivnim nabojom, u organizaciji Općine Slivno svojim sumještanima su se predstavile ovogodišnje posade lađara Slivna i lađarica tzv. Donjake.

Sve je proteklo u revijalnom tonu gdje su prošlogodišnje debitantice i ujedno osvajačice Maratona lađarica pokazale svoju zavidnu spremu, al ništa manje nego njihovi muške kolege.

Poslušajte video izjave…

Dodajmo svemu da je Zagrebački kup lađara, koji se 14. svibnja trebao upriličit na Jarunu otkazan zbog epidemioloških razloga, međutim kondicija nije tempirana uzalud, već u subotu, 15. svibnja na Neretvi će snage odmjeriti deset ekipa među kojima su osam neretvanskih i dvije zagrebačke. O tome ćemo više u narednim objavama.

NOGOMET

ŽNK Neretva čestita Onkovcima na osvojenom prvenstvu te najavljuje utakmicu na Štruvinom

Objavljeno prije

Kroz svih 7 godina postojanja kluba na Štruvinom smo bili srdačno ugošćeni i prve bodove upisali, ističu iz ŽNK Neretva te u nastavku ONK Metković čestitaju na osvojenom prvenstvu.

Čestitke na osvojenom 1 mjestu u 1ŽNL Dubrovačko neretvanske županije i puno uspjeha u kvalifikacijama za 3 HNL jug upravi, igračima i navijačima ONK Metković žele igračice, treneri i uprava ŽNK Neretve.

Kroz idući tjedan ćemo gostovati na Štruvinom, odigrati utakmicu mlađih kategorija i uveličat slavlje prvaka!

 

ONK Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije