Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NERETVA OUTDOOR 2022.

Poznat program festivala rekreativnih sportova u Gradskom parku

Objavljeno prije

Pozivamo vas na mali festival rekreativnih sportova koji se održava 24.srpnja od 18:00 sati u Gradskom parku,  u sklopu ovogodišnje manifestacije Metkovskoga ljeta 2022.g.  Događaj je ujedno podržan od TZ i UKS Grada Metkovića. Nastojat ćemo  vam probuditi znatiželju i  naučiti vas nečemu novom o različitim sportovima  na otvorenom, a sve to u opuštenoj atmosferi i druženju uz predavače i video prezentacije.

Program i predavači jesu sadržajno različiti, ali zajednički  dijele avanturistički duh  i ljubav prema sportskim aktivnostima.  Upravo je takav i naš predavač Ivan Đelmić koji će nas uvesti u svijet Via Adriatice –  MTB Trail,   te Ivan Kapović koji će s nama  podijeliti   svoju nezaboravnu ekspediciju u Africi.  Idejni začetnik Maratona lađa gosp. Miljenko Milojko Glasović, počastit će nas bogatim  osvrtom o ovoj sada već tradicionalnoj neretvanskoj manifestaciji. Svestrana  Antea Kaleb izložit će   temu o sportskom penjanju.  Stipan Prce će  predstaviti uvod u planinarenje ali  i ljubav prema toj aktivnosti. Matko Medak će nas razveseliti temom o  trčanju – trail. S nama su još  i  Vedran Jurinović te Mate Herceg koji će  nas educirati o sportovima na vodi.

PROGRAM

1.TEMA: Pitalice – Pitaj sve što te zanima
Info pult: biciklizam, sportovi na vodi, trail, penjanje, planinarenje, hodanje
Odgovaraju na pitanja: Dario Bukvić, Antea Kaleb, Sanda Dodig, Vedran Jurinović, Mate Herceg te  ostali dostupni niže navedeni predavači.
www.bk-relaks.hr
19:00 – 20:00 h

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

2. TEMA: Sportsko penjanje
Predavačica:Antea Kaleb – Penjački klub Kablina
https://www.facebook.com/pkkablina
20:00 – 20:15 h

3. TEMA: Planinarenje
Predavač:Stipan Prce – HPD Gledavac
https://www.facebook.com/hpdgledavac
20:15 – 20:30 h

4. TEMA: Trčanje – Trail
Predavač:Frane Medak – HPD Grabovica
https://www.facebook.com/Hpd.Grabovica
20:30 – 20:45 h

5.TEMA: Maraton lađa
Predavač: Miljenko Milojko Glasović
20:45 – 21:00 h

6. TEMA: Via Adriatica MTB Trail
Predavač: Ivan Đelmić – Paddle surf Baćina
www.paddlesurfcroatia.com
21:00 – 21:45 h

7.TEMA: Aktivna putovanja – Old Spice AFRIČKA EKSPEDICIJA 2007.
Predavač:Ivan Kapović
21:45 – 22:45 h

8.Druženje

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije