Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA

Poraz ŽNK Neretve u susretu s bosanskohercegovačkim prvakom SFK 2000 Sarajevo

Objavljeno prije

ŽNK Neretva - SFK 2000 Sarajevo 3

Igralište Neretve. Gledatelja: 150. Sudac: Josip Dugandžić (Komin). Pomoćnici Majić i Majčica (oba Metković).

Strijeci: 0:1 Spasojević (13.), 0:2 Kapetanović (15.), 0:3 Spasojević (37.),0:4 Spasojević (42.), 0:5 Hadžić (54.), 0:6 Medić (73.), 0:7 Bojat (86.).

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ŽNK Neretva: Kešina, J.Jurković, Herceg, Mijoč, Terzić, Šimunović, Popović, A.Jurković, Markota, Šiljeg, Perić. Još su igrale: Musulin, Dugandžić, Mandić, Sušak i Bokšić. Trener: Ante Markota

SFK 2000 Sarajevo: Hasanbegović, Piskić, Đoković, A. Spahić, Al. Spahić, Kapetanović, Medić, Hamzić, Spasojević, Hadžić, Selimović. Još su igrale: Mašić, Hromo, Numanović, Bojat, Džaferović, Džemidžić, Bećirović, Kelmendi. Trenerica: Samira Hurem

Sveznalica 7400xXpx

U međunarodnoj prijateljskoj nogometnoj utakmici u Metkoviću su se sastali domaći prvoligaš Neretva i višestruki prvak Bosne i Hercegovine SFK 2000 Sarajevo. Iako su gošće nastupile bez nekoliko standardnih igračica i jedne reprezentativke, tijekom susreta imale su potpunu kontrolu igre te su, zahvaljujući boljoj uigranosti i međunarodnom iskustvu, učestalo stvarale prigode za golove.

Postigle su ih sedam, a mogle su i više da vratarka Neretve Kešina nekoliko puta nije odlično reagirala.

Inače, Neretva je imala pet poluprigoda, međutim obrana iz Sarajeva na vrijeme je otklanjala sve opsanosti. Posebno se istakla trostruka strijelkinja Dajana Spasojević.

U ŽNK Neretvi danas su se obilježila i dva rođendana, kapetanice Veronike Terzić te sportskog direktora Ante Borasa koji joj je, prije početka susreta, uručio bujket cvijeća. Ante Boras je buket cvijeća, u ime ŽNK Neretva, uručio i trenerici SFK 2000 Sarajevo, Samiri Hurem, koja je ujedno i izbornica ženske nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Pero Jakić

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije