Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Otvorene prijave za ovogodišnju Primaveru

Objavljeno prije

Biciklistički klub Relaks obavještava zainteresirane da su otvorene prijave za ovogodišnju Primaveru. Prijaviti se možete do 11. rujna, odnosno tjedan dana prije biciklijade koja je na rasporedu 17. rujna 2023.

Kotizacija iznosi 15,00 € po osobi i uključuje: ručak, izlet neretvanskom lađom na jezeru Kuti, i učešće u nagradnoj igri. Kotizaciju možete uplatiti na dan događaja.

– Ručak je peka od teletine i piletine te salata, a alkoholna pića, vino i kave u restoranu snosite sami. Pivo i voda bit će vam dostupni u našem dostavnom vozilu u neograničenim količinama koje možete unijeti u restoran. Nastojali smo da iznos koji plaćate bude što manji tako da smo preuzeli i dio troška od ručka, – pojasnili su iz BK Relaks te kod prijave skreću pažnju na naznaku za izlet neretvanskom lađom kako bi znali točan broj lađa za najam.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Manifestacija je s naglaskom na žene i namijenjena je njima, ali muška pratnja i obiteljski dolazak je također dozvoljen.

Prijaviti se možete putem forme na web stranici BK Relaks.

Sveznalica 7400xXpx

METKOVSKI PREMIJERLIGAŠ POJAČAO REDOVE

Kapetan Ribole, Danijel Papić potpisao za RK Metković Mehanika

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika je pojačao svoje redove za nastavak prvenstva, potpisan je ugovor s pivotom Danijelom Papićem iz RK Ribole Kaštela.

Kako smo već pisali, niz negativnih rezultata Metković Mehanike nije došao sam od sebe, prvenstveno rezultat je to izostanka dva ključna igrača zbog ozljeda, Hrvoja Batinovića i Domagoja Grizelja. Vjerujemo da će se ovim pojačanjem metkovski premijerligaš vratiti na pobjedničke staze.

Tim povodom iz RK Metković Mehanika su objavili:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Veliko pojačanje za nastavak prvenstva.

Od danas je naše redove pojačao pivot Danijel Papić iz RK Ribole Kaštela. Danijel je ponikao u Akademiji Balić/Metličić, nakon toga nastavio je svoj rukometni put u RK Sesvetema te je zadnje dvije sezone kao kapetan momčadi predvodio ekipu Ribole Kaštela u premijer ligi.

Sveznalica 7400xXpx

Također Danijel je bio član Hrvatske reprezentacije kroz cijeli kadetski te juniorski staž pa ga se sa pravom smatra trenutno jednim od najtalentiranijih pivota u Hrvatskoj.
Dolaskom Danijela naš klub još jednom potvrđuje svoj put kojim želi ići u budućnosti.

Danijel dobrodošao i sretno!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije