Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KVALIFIKACIJE ZA PREMIJER LIGU

Optimizam u redovima Metković Mehanike uoči puta u Karlovac

Objavljeno prije

U nedjelju navečer s početkom u 19 sati u Karlovcu će rukometaši Metković Mehanike u prvoj utakmici kvalifikacija za ulazak u Premijer ligu Hrvatske, igrati s momčadi Karlovca koja želi sačuvati premijer ligaški status.

I u proteklim sezonama susretale su te dvije momčadi, ali niti jedna utakmica nije imala tako snažan sportski naboj kao ova.

Ponovit ćemo samo da je uprava RK Metković Mehanike ne tako davno odlučila vratiti neke svoje bivše igrače, uspostaviti suradnju s klubovima iz Hrvatske i regije, osnažiti momčad i poboljšati uvjete rada, a sve pod sloganom „Rukomet se vraća kući“. U protekloj prvoligaškoj sezoni (južna skupina) Metkovci su bili drugi, iza Ribole Kaštela, pa stoga moraju odmjeriti snage s Karlovcem i pokušati u dvije utakmice ostvariti rezultate koji bi im već od jeseni omogućili nastupe u elitnom rukometnom razredu. Ukoliko uspiju, to bi značilo da se nakon 13 sezona vraćaju tamo gdje su godinama bili, i gdje im je po svemu sudeći i mjesto.

Stanje u klubu je redovno, reklo bi se. Svi igrači su zdravi i orni za veliki dvoboj iz kojega žele izići kao pobjednici.

– Radimo maksimalno naporno i dobro, svi su na okupu i jedva čekamo da utakmica krene. Cilj nam je u prvom susretu ostvariti rezultat koji bi nam donio još veći optimizam i nadu prilikom uzvratnog sraza u Metkoviću. Pitate me o taktici, ali vam ne mogu reći ništa više od toga da pripremamo načine igre kojima možemo odgovoriti na sve njihove „zamke“. Ponavljam, Karlovac ima neke svoje specifičnosti u igri i radi se o snažnoj momčadi, ali ja i moji suradnici vjerujem u naše igrače i njihova znanja, – rekao je trener Filip Romić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ako je ikad našim rukometašima bila potrebna podrška, onda su to susreti s Karlovcem. Povratkom u elitu hrvatskog rukometa, ostvarili bi se snovi kako sadašnje tako i svih generacija rukometaša iz grada na Neretvi.

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije