Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

KVALIFIKACIJE ZA PREMIJER LIGU

Optimizam u redovima Metković Mehanike uoči puta u Karlovac

Objavljeno prije

U nedjelju navečer s početkom u 19 sati u Karlovcu će rukometaši Metković Mehanike u prvoj utakmici kvalifikacija za ulazak u Premijer ligu Hrvatske, igrati s momčadi Karlovca koja želi sačuvati premijer ligaški status.

I u proteklim sezonama susretale su te dvije momčadi, ali niti jedna utakmica nije imala tako snažan sportski naboj kao ova.

Ponovit ćemo samo da je uprava RK Metković Mehanike ne tako davno odlučila vratiti neke svoje bivše igrače, uspostaviti suradnju s klubovima iz Hrvatske i regije, osnažiti momčad i poboljšati uvjete rada, a sve pod sloganom „Rukomet se vraća kući“. U protekloj prvoligaškoj sezoni (južna skupina) Metkovci su bili drugi, iza Ribole Kaštela, pa stoga moraju odmjeriti snage s Karlovcem i pokušati u dvije utakmice ostvariti rezultate koji bi im već od jeseni omogućili nastupe u elitnom rukometnom razredu. Ukoliko uspiju, to bi značilo da se nakon 13 sezona vraćaju tamo gdje su godinama bili, i gdje im je po svemu sudeći i mjesto.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Stanje u klubu je redovno, reklo bi se. Svi igrači su zdravi i orni za veliki dvoboj iz kojega žele izići kao pobjednici.

– Radimo maksimalno naporno i dobro, svi su na okupu i jedva čekamo da utakmica krene. Cilj nam je u prvom susretu ostvariti rezultat koji bi nam donio još veći optimizam i nadu prilikom uzvratnog sraza u Metkoviću. Pitate me o taktici, ali vam ne mogu reći ništa više od toga da pripremamo načine igre kojima možemo odgovoriti na sve njihove „zamke“. Ponavljam, Karlovac ima neke svoje specifičnosti u igri i radi se o snažnoj momčadi, ali ja i moji suradnici vjerujem u naše igrače i njihova znanja, – rekao je trener Filip Romić.

RENT-A-CAR M 740

Ako je ikad našim rukometašima bila potrebna podrška, onda su to susreti s Karlovcem. Povratkom u elitu hrvatskog rukometa, ostvarili bi se snovi kako sadašnje tako i svih generacija rukometaša iz grada na Neretvi.

NK NERETVA

Završeni radovi na uređenju svlačionica igrališta ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Radovi na uređenju seniorske svlačionice igrališta ‘Iza Vage’ uspješno su završeni, čime je ostvarena još jedna investicija u sportsku infrastrukturu Grada Metkovića, izvijestio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti kvalitetnije uvjete za treniranje sportaša.

Obnova je obuhvatila širok spektar radova, uključujući stolarske radove, potpunu izmjenu instalacija vode i struje, postavljanje nove keramike, te zamjenu otvora i sanitarija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 43 tisuće eura bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, dok je financiranje osigurao Grad Metković.

– Ovaj projekt predstavlja značajan korak naprijed u razvoju sportske infrastrukture, omogućujući sportašima bolje uvjete za treninge i natjecanja, – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije