Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

TEŠKO GOSTOVANJE ONKOVACA

ONK Metković želi sačuvati prvo mjesto, traži bodove u susretu sa Sokolom na Grudi

Objavljeno prije

ONK Metković, cover

Prođe li u nedjelju ONK Metković neokrznut u susretu sa Sokolom iz Dubravke, s kojim dugo, dugo nije igrao, zadržat će prvo mjesto na ljestvici s velikim izgledima da na tom mjestu dočeka i zimsku stanku.

U utakmici koja se igra u nedjelju s početkom u 14 sati na igralištu u Grudi, mogu nastupiti svi igrači na koje trener Zeljić računa. Sokol je do sada prikupio 4 boda i nalazi se na devetom mjestu Županijske lige, dok je Metković na prvom s 13 bodova,i bez izgubljene utakmice, s gol razlikom 13:1! U klubu su već zaboravili nešto slabije izdanje prošle nedjelje u susretu s Konavljaninom i gubitak dva boda (1:1), ali tako nema koristi od plakanja.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Tajnik kluba Marin Jelčić istaknuo je činjenicu da je NK Sokol velika nepoznanica, ali bez obzira na to, smatra da lakog takmaca ionako nema. On je dodao da će domaćin sigurno imati motiv više zbog činjenice da je ONK Metković prvi, a pomagat će mu i gotovo svi stanovnici Dubravke u svojstvu navijača.

Strijelac jedinog pogotka u susretu s Konavljaninom Josip Plećaš nam je rekao:

Sveznalica 7400xXpx

– Točno je da ne poznajemo kvalitetu Sokola, ali zato poznajemo sebe. Odlučni smo popraviti slabiji dojam iz prvog poluvremena s Konavljaninom i vratiti se s Grude s pobjedom. Držim da za to imamo znanja i sposobnosti. Uostalom,mi smo složna momčad, dišemo jedan za drugoga, dobro smo vođeni i dobro smo radili. Zbog svega toga ja sam optimist, – zaključio je Plećaš.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije