Ostanimo u kontaktu

ONK METKOVIĆ – NK SLAVEN  1:0

ONK Metković nastavlja s izvrsnom igrom na domaćem terenu

Objavljeno prije

Ekipa, a ne klub! ONK Metković 1:0

U jučerašnjem srazu sa NK Slavenom iz Gruda, čvršćom i kvalitetnijom igrom ONK Metković izborio je zasluženu pobjedu. Prvo poluvrijeme, uz znatnu dominaciju Metkovića, prošlo je bez zgoditaka, s tim da je Metkoviću, po mišljenju mnogih poništen čisti zgoditak.

Drugo poluvrijeme nastavljeno je stalnim pritiskom domaćih, te u 87. minuti zbog igranja rukom u šesnaestercu, sudac za domaćine dosuđuje udarac s bijele točke. Pravda je na kraju ipak zadovoljena, siguran s bijele točke bio je kapetan Tomislav Plećaš, a tim pogotkom je domaćinu donio pobjedu od 1:0 i Metkoviću osigurao nova tri boda.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije