Ostanimo u kontaktu

1. ŽNL DUBROVAČKO-NERETVANSKA

ONK Metković danas igra protiv Hajduka iz Vela Luke

Objavljeno prije

Foto: ilustracija

Foto: ilustracija

Vjerujemo da je mali broj neutralnih promatrača nogometnih zbivanja očekivao da će nogometaši ONK Metkovića u prvom kolu prvenstva 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske na gostovanju u Potomju izboriti tako visoku i vrijednu pobjedu (0:4), te najaviti svoje interese i želje u nastavku prvenstva.

Međutim, za bolje poznavatelje prilika u ONK Metkoviću taj uspjeh nije iznenađenje s obzirom na kvalitetan rad uprave, stručnog stožera i igrača tijekom priprema, ali i zahvaljujući jasnim ciljevima u prvenstvu .

Kapetana momčadi Tomislava Plećaša zamolili smo za komentar utakmice u Potomju.

– Mi u Potomju nismo pobijedili četiri sezone, a ovom prigodom nam se posrećilo. Znali smo što hoćemo i koliko možemo, bez obzira na to što su nam nedostajla 2 do 3 igrača. Ipak, naša momčad satkana je od dvadesetak i više igrača pa nije bilo problema oko sastava.

Od samog početka znalo se tko je gazda na terenu, poveli smo s 0:1, potom su domaći dobili ali i promašili udarac s 11 metara, a zatim je sva voda potekla na naš mlin.

Naši novi igrači pokazali su svoje nogometno znanje, ali i ljudskost i slogu u momčadi kakva se rijetko viđa. To se odnosi na našeg Marka Utovca, Denisa Deaka, mladog Božu Medića na vratima, oporavljenog Valentina Zovka koji je veliko pojačanje, zatim na mladog Franu Jurkovića i našeg Danu Dominikovića koji godinu dana zbog školovanja nije niti igrao, a dao je dva gola u Potomju – rekao je Plećaš koji je  uspješno zakoračio u dvadesetu sezonu igranja za svoj klub.

Metkovci nisu previše odmarali, već danas (srijeda, 26.rujna) s početkom u 16 sati na svom igralištu sastaju se momčadi Hajduka 1932 iz Vela Luke. Razlog ranijeg odigravanja utakmice, u srijedu umjesto u nedjelju, nalazi se u činjenici da će se u nedjelju oženiti dugodišnji igrač kluba Josip Šiljeg Šiljo, dok će se u subotu ženiti jedan od igrača Hajduka.

Svi igrači ONK Metkovića, pa i kapetan Plećaš vjeruju u svoju pobjedu. Momčad je kompletna, želja i interes za pobjedom postoje, a najvažniji je nastavak dobre igre iz prvog kola i pobjede u Potomju. Nema nam druge već pozvati prijatelje nogometa iz Metkovića i doline Neretve da dođu pogledati novu momčad Metkovića koju znalački vodi novi trener Darko Zeljić.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije