Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

NERETVANSKI DERBI

ONK Metković danas dočekuje NK Maestral iz Krvavca

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

15. kolu 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske donosi nam uvijek zanimljivi susjedski derbi između ONK Metković i NK Maestral iz Krvavca.

Metkovci igraju odlično u nastavku prvenstva, uzeli su maksimalnih 9 bodova i primakli se četvrtoj poziciji s uknjižena 23 boda. S drugu stranu, Maestral je deseti i u nastavku prvenstva bilježi samo tri domaća boda.

Mogu li Narandžasti iznenaditi Crveno-bijele, pogledajte danas, 7. travnja od 16:30 na igralištu ONK Metković.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

U isto to vrijeme NK Gusar na Jadranovu igra protiv NK Jadran Smokvica.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije