Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZIMSKA STANKA

ONK Metković bez pripremnih utakmica

Objavljeno prije

Iako su čelnici i stručni stožer ONK Metkovića u sklopu priprema u proteklom razdoblju bili dogovorili tri utakmice, niti jedna nije odigrana i to zbog loših vremenskih prilika.

Stoga Metkovci sukladno svojim mogućnostima i ambicijama marljivo rade i to u sportskoj dvorani. Prema riječima trenera Darka Zeljića djelatnici sportske dvorane imali su puno razumijevanje za potrebe županijskog ligaša, pa im je stoga i zahvalio.

– Pripreme nastavljamo na ranije planirani način, najviše u dvorani. Do početka prvenstva ostaje mjeseca dana pa se nadam da ćemo uspjeti u svojim nakanama. Atmosfera je radna i više je nego dobra među svim članovima kluba. Moram naglasiti da nas prije početka prvenstva čeka i kup utakmica, početkom ožujka, a tko će biti takmac još ne znamo. Što se tiče igračkog kadra mislim da neće biti novih imena. Ima nas dovoljno pa se nadam da će svi dobiti priliku za dokazivanje i stvaranje još snažnije momčadi, – rekao je Zeljić.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Napomenimo da je iz ONK Metkovića otišao daroviti Josip Jurković koji će prema svemu sudeći karijeru nastaviti u Gusaru iz Komina.

OBAVIJEST

ONK Metković poziva članstvo na redovnu izbornu Skupštinu kluba

Objavljeno prije

ONK Metković poziva svoje članstvo na redovnu izbornu Skupštinu kluba koja će se održati u prostorijama OŠ don Mihovila Pavlinovića, večeras, 28. ožujka u 19 sati.

Donosimo Dnevni red

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

 

 

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije