Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

NOGOMET

ONK Meković i u nedjelju kod kuće

Objavljeno prije

onk-metkovic, Štruvino

Predstavnici županijskog nogometnog prvoligaša Žrnova s kojim je u 3. kolu prvenstva momčad Metkovića trebala igrati u Žrnovu, zamolili su Upravu ONK Metkovića da se utakmica organizira na igralištu ONK Metkovića.

Korčulani, naime, preuređuju svlačionice na svom igralištu pa trenutačno za organizaciju utakmice nisu imali uvjete. Metkovci su prihvatili prijedlog predstavnika Žrnova, tako da će se igrati na igralištu ONK Metkovića u nedjelju, 7. listopada s početkom u 15 sati i 30 minuta.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ne treba ni naglašavati da se Onkovcima pruža lijepa prilika učvrstiti se na vrhu ljestvice i nakon trećeg kola s, nadamo se, ukupno 9 bodova. Žrnovo je u prve dvije utakmice upisalo jedan, a Metković svih šest bodova s pobjedama od po 4:0.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije