Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NERETVANSKA REGATA

Oliver Jerković izvan konkurencije

Objavljeno prije

DSC_3416

oliver-skov-jerkovic-2Na 25. Neretvanskoj regati u subotu je na Neretvi izvan konkurencije nastupio Oliver Skov Jerković, koji živi u Danskoj, inače sin pok. Tede iz Metkovića, te uvjerljivo pobijedio.

Sveznalica 7400xXpx

Oliver je u svojoj uzrasnoj kategoriji dvostruki danski prvak i europski prvak, a drži i svjetski rekord u disciplini Indoor rowing (veslanje ne ergometru) na 500 m.

Na regati, koja je ujedno i 4. Mini-kup regata Veslačkoga saveza Dalmacije nastupilo je deset veslačkih klubova, a ukupni pobjednik sa 113 bodova je VK Ošjak iz Vela Luke. Veslači Neretvanskog gusara okitili su se sa dvije medalje: Roko Mijoč, osvojio je srebro u disciplini samac juniori B, te Ivan Puljić, broncu u disciplini samac juniori A.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije