Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

BICIKLISTIČKI KLUB RELAKS

Održana biciklistička manifestacija Primavera

Objavljeno prije

Uz potporu Grada Metkovića, Biciklistički klub Relaks je u nedjelju, 11. rujna 2022. organizirao i održao biciklističku manifestaciju Primavera.

Početak manifestacije  bio je  u Gradskom parku u kojem se okupio veliki broj žena i djece, ali i muška pratnja koja nije izostala ni ove godine.

Sudionici su dobili startne brojeve, prigodne majice, Nashi Argan Croatia kozmetički paket, ali i okrepujuće proizovde iz mliječne industrije Dukat.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U 10:30 sati je započela vožnja koja je prvo krenula prema centru grada da bi se nakon toga uputili prema Kuli Norinskoj i izletištu Restorana Lopoč.

Osim čistog odmora i ove godine organizatori su razveselili žene vrijednim nagradama naših obrtnika i zabavnim igrama (povlačenje konopa, vožnja u karijoli…).

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Posebno hvala upućujemo svim sponzorima koji su prepoznali što nama znači Primavera i Policijskoj postaji Metković na  pratnji, zahvalili su iz Biciklističkog kluba Relaks.

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije