Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Odlični nastupi i 11 odličja s dva natjecanja

Objavljeno prije

U subotu 12. Listopada karate klub Knez Domagoj Metković  nastupio je na dva natjecanja,  te ukupno osvojio 11 odličja.

U sportskoj dvorani Pecara u Širokom  Brijegu održano je III kolo karate lige regije Hercegovina. Karate klub knez Domagoj uspješno je predstavljala Jelena Lazarević osvojivši 2. mjesto i srebrenu medalju u kategoriji Kate mlađe učenice.

Također u Zadru u Športskom Centru Višnjik održano je II kolo Dalmatinske karate lige gdje smo nastupili s 15 natjecatelja, te ukupno osvojili 10 odličja

U katama zlato su osvojili:

Ivanković Petra

Zovko Jakov

Ilić  Marko

Srebro za naš  klub u katama osvojila je Antunović  Noa

Broncu su osvojile:

Bebić  Gabrijela

Bebić  Lucija

Kraljević Karmen

U borbama srebro je osvojio Knežić Dean

Broncu su osvojili:

Plećaš Lucija i Ilić Petar

Za klub su još  uspješno  nastupili Vasilj Erika, Plećaš Lucija lulu, Bebić Ana, Kljusurić Matej, Ilić Jure i Bubalo Gabriela.

NERETVANSKI DERBI U METKOVIĆU

NK Neretva u subotu dočekuje Jadran LP

Objavljeno prije

Autor

Uoči utakmica 13. kola prvenstva nogometnih trećeligaša većina prijatelja NK Neretve i nogometa inače, razmišljaju o ishodu subotnjeg, neretvanskog derbija između nogometaša Neretve i Jadrana LP iz Ploča.

Naime, položaj Neretve na ljestvici nikad nije bio slabiji pa navijači s pravom očekuju zaokret i drugu prvenstvenu pobjedu. Do sada je Neretva upisala samo jednu, onu protiv Vodica na svom terenu (3:1), a ukupno je osvojila samo šest bodova.

Ovoga tjedna je predsjednik NK Neretve, Damir Jerković izjavio da Neretva vrijedi više i da može bolje nego li to pokazuje njezino mjesto na ljestvici. Dodao je da nema nikakve panike , da novi trener radi stručno i kvalitetno te da je ulazak u prvi sastav mladog Čupića dokaz kako nogometna akademija Neretve radi uspješno. Predsjednik metkovskog trećeligaša najavio je dolazak novih igrača – pojačanja u zimskom razdoblju kako bi se popravio položaj i bodovni saldo.

Te su izjave ohrabrujuće, samo treba pričekati i njihovu realizaciju.

U derbiju s Pločanima prema našem sudu Neretvi „igra“ samo pobjeda, a hoće li igrača Jadrana to i dopustiti vidjet će se u subotu po završetku utakmice. Jadranovi igrači trenutačno pružaju dopadljive igre, prošle subote pobijedili su čistih 3:0 Junaka iz Sinja, a Kalfić, Primorac, Musulin i ostali i na gostovanjima nižu uspjehe. Jadran je trenutačno šesti s 18 bodova.

Nema sumnje u to da se igrači odlično poznaju, a koju će taktiku odrediti treneri Oršulić i domaći Remetić teško je doznati.

U svakom slučaju prijatelji nogometa mogli bi u subotu u 13 i 30 sati doći na svoje.

Neretvanac mora u Bašku Vodu na noge Uraniji, koja je na ljestvici treća s 22 boda, dok je Neretvanac na 14. mjestu s 13 bodova.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije