Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NK NERETVA

Od srijede pripremne utakmice, promjena na kormilu Neretve?

Objavljeno prije

NK Neretva

Nogometaši trećeligaša Neretve već nekoliko dana marljivo vježbaju na svom igralištu kako bi se uspješno formirala natjecateljska momčad koja će se ravnopravno nositi sa svim ligašima u 3. HNL Jug.

Sveznalica 7400xXpx

Trener Goran Galov nam je rekao da je zadovoljan tijekom priprema, te da igrače iz prošle sezone vježbaju osmorica nogometaša iz drugih klubova. Koji će ostati a koji će otići još nije poznato, a bit će uskoro. Neretva u srijedu, 1. kolovoza ima na rasporedu prvu pripremnu utakmicu s Jadranom LP na svom terenu, zatim će se susretsi s mostarskim Veležom, a potom i s dubrovačim GOŠK-om.

Međutim, osim u igračkoj doći će do promjena i u upravljačkoj strukturi kluba, jer je , kako neslužbeno doznajemo, predsjednik UO Neretve Vjekoslav Čuvalo zahvalio na toj funkciji zbog zauzetosti poslom. Ovoga tjedna trebala bi se održati skupština NK Neretve na kojoj će se birati novi predsjednik i uprava osnažiti nekim novim imenima. Kako, opet neslužbeno doznajemo, najviše izgleda za preuzimanje klupskog kormila ima trenutačni dopredsjednik Damir Jerković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Navijači Neretve i prijatelji kluba očekuju dobre pripreme na svim razinama za trećeligašku sezonu u kojoj će se obavljati i razni poslovi vezani za obilježavanje 100-te obljetnice nogometa u Metkoviću.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije