Ostanimo u kontaktu

CURE RAČUNAJU NA POBJEDU

Nogometašice Neretve rasterećene briga oko opstanka putuju u Split

Objavljeno prije

Nogometašicama Neretve, člana 1. HNLŽ, preostalo je odigrati još tri utakmice do kraja prvenstva i to s Marjanom u nedjelju u Splitu, zatim kod kuće s Viktorijom, a u zadnjem kolu moraju u Zadar, Donatu.

Metkovke će danas  u 17 sati u Splitu zaigrati rasterećeno jer su opstanak već osigurale. Kako su nas iz kluba informirali, i dalje ima ozlijeđenih igračica, ali će sve cure koje dobiju priliku pružiti maksimalan doprinos mogućoj (i očekivanoj ) pobjedi.

U klubu i dalje rade prema svojim davno zacrtanim programima, a uz brigu o prvoj ekipi, vrlo dobro funkcioniraju mlađe selekcije.

Trenutačno je u klubu 80 mlađih igračica koje uče i čekaju priliku da zaigraju u prvoj ekipi.

JOŠ JEDNA POBJEDA NOGOMETAŠA NERETVE

Nakon pobjede u Ljubuškom Neretva još jednom obradovala svojom igrom

Objavljeno prije

Autor

Metkovski  trećeligaš  Neretva odigrala je novu pripremnu utakmicu s Uraniom u Baškoj Vodi i pobijedila s 0:2 (0:0). U drugom dijelu dvaput je pogodio Zovko, a golova je moglo biti i više. Odlične prigode nisu iskoristili Raguž (okvir vrata), zatim Marić, Bubalo i još nekoliko igrača Neretve.

Trener Svaguša i ovom je prigodom bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača i konačnom pobjedom. Nakon 0:11 s Ljubuškim, eto nove pobjede.

Nisu igrači Čupić i Batinović zbog ozljeda a nastupilo je čak devet mladih igrača.

Neke igrače mijenjao je već u prvom dijelu jer su bili preumorni od napornih treninga.

Treba reći da u kadru više nisu Tomas i Medić, te da se momčadi priključio mladi Milan.

Igrači Neretve vježbat će i u nedjelju popodne , a zatim dvaput na dan. Krajem tjedna, u petak i u subotu održat će se „Memorijalni turnir Ante Rebac“ na kojemu će uz Neretvu sudjelovati GOŠK Dubrovnik, Jadran LP i ONK Metković.

Urania – Neretva 0:2 (0:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije