Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ONK METKOVIĆ SPREMAN ZA NOVU SEZONU

Jozo Veraja trener ONK Metkovića: naš je cilj sam vrh u 1.ŽNL

Objavljeno prije

ONK Metković, Jozo Veraja

Najdugovječniji nogometni trener u 1.ŽNL Dubrovačko-neretvanskoj, Jozo Veraja još će jednu sezonu voditi ONK Metković, i tek će sljedeće godine prepustiti kormilo mlađima, poput Tomislava Plećaša i Tomislava Miletića koji završavaju trenersku školu.

Uvijek raspoložen za razgovor o nogometu i ONK Metkoviću, Veraja nam je kazao sljedeće:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Počeli smo s pripremama odmah iza Maratona lađa, radili smo dobro iako još nismo kompletirali cjelovit igrači kadar. Za nas je najvažnije da nitko osim Nedjeljka Kaleba nije napustio klub, a posebno je važno da je ostao i naš ‘golgeter’ Jelavić.

Došao nam je bivši istaknuti igrač Neretvanca, Valentin Zovko, koji će puno značiti u veznoj liniji, vratio se i Mišanović, a od ozljeda su se oporavili Josip Plećaš i Majić -optimističan je Veraja.

Metkovski strateg ne krije ambicije svoga kluba. Želi sa svojim momcima na kraju prvenstva biti na jednom od tri prva mjesta, što znači da ni prvo mjesto nije nemoguća misija, iako je tu i prvi susjed i bivši trećeligaš Neretva s kojom u jesenskom dijelu prvenstva ONK Metković igra na vlastitom terenu.

Vječiti optimist, Jozo Veraja vjeruje u svoje igrače, a vjeruju i oni njemu. Svi oni uoči početka svake utakmice zapjevaju u svlačionici, a isto se događa i nakon susreta, bez obzira na to jesu li doživjeli poraz ili su pobijedili.

Blizu 40 godina je u trenerskim vodama, i gdje god da je igrao ili radio ostavio je neizbrisiv trag.

Stoga nisu bez temelja ni iskazane ambicije u sljedećoj natjecateljskoj sezoni.

Pero Jakić/Metkovic NEWs

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije