Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

U VODICE PO POBJEDU

NK Neretva u pravoj formi u pravo vrijeme

Objavljeno prije

2705_NK Neretva - NK Vodice (20)

U nedjelju su nogometaši Neretve kvalifikacijsku utakmicu protiv Vodica odigrali na visokoj trećeligaškoj razini, a u nekim trenucima i na višoj od spomenute.

Svi su dali svoj maksimalan doprinos visokoj 6:0 pobjedi i gotovo sigurno osigurali povratak među trećeligaše.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Posebno briljantnu partiju pružio je Dragan Brečić, igrač koji je godinama bio među najboljima, a onda je tijekom drugog dijela sezone ulazio u završnici utakmica, sve to zbog posla i stoga nemogućnosti maksimalnog opterećenja na treninzima. Brećić je u pravom trenutku podsjetio na svoj najbolje sezone kako bi pomogao svom klubu u ostvarivanju zajedničkog cilja.

U punom sjaju pokazao se i Ante Sršen sa svoja dva pogotka, također i Frane Jerković i Edurad Raguž, ali, ponavljamo, svi su bili visoko motivirani kako bi se konačno riješili Županijske lige.

Sveznalica 7400xXpx

U pravu je stoga i Neretvin strateg Goran Galov kada kaže:

– Svi su naši igrači igrali na visokoj razini,čvrsto, odgovorno, borbeno i otvoreno. Nije bilo opuštanja iako smo tijekom sezone imali određenih problema. Nije nikome lako dati šest golova pa ni Vodicama, a mi smo uspjeli. Uvjeren sam da smo već među trećeligašima, međutim opuštanja nema niti će ga biti. U srijedu ćemo u gostima opet prezentirati našu igru kako bismo polučili pozitivan rezultat i kako bismo nakon toga mogli proslaviti naš uspjeh. Posebno čestitam našim igračima koji su prošle godine redom ostali u klubu iako su mogli otići gdje su poželjeli. Ostali su i nastupali na terenima klubova Županijske lige, da bi u nedjelju još jednom pokazali svoje umijeće i privrženost klubu – istaknuo je Galov.

Uz pobjedu Neretve važno je naglasiti da je u nedjelju gledalište bilo ispunjeno kao malo kad. Došli su Metkovci, ali i prijatelji nogometa iz doline Neretve, pa i iz okruženja, brojni istaknuti sportski djelatnici, a bilo je i navijača Vodica.

Sama organizacija utakmice također je bila na zavidnoj razini. Svečano je bilo i prije utakmice kada su uručeni pokali i priznanja starijim pionirima Neretve, i seniorima za naslov prvaka.

Druga kvalifikacijska utakmica odigrana je između Uskoka i Hajduka iz prigrade, a završila je 2:2.

Mnogi su više izgleda davali Uskoku, međutim, Hajduk je ugodno iznenadio posebno zbog dva postignuta gola u gostima. Ipak, bolji poznavatelji prilika u tom nogometnom bazenu tvrde da će Uskok na gostovanju u Pridragi pokazati što može.

Piše: Pero Jakić / Foto: Metković NEWS

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije