Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

UKNJIŽENA VRIJEDNA TRI BODA

NK Neretva nadigrala HNK Zadar u Metkoviću

Mladi Fran Ćavar je proglašen igračem utakmice

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve nadigrali su momčad HNK Zadar danas u Metkoviću, na igralištu ‘Iza Vage’ pred oko 500-tinjak gledatelja Plavobijeli su slavili s 3:1 (2:0).

Susret 2. kola 3.NL jug obilježili su pogocima Fran Čavar (2′), Mate Crnčević (22′) i kapetan Eduard Raguž (55′). Jedini pogodak za goste postigao je Tin Jukić-Peladić u 81. minuti susreta.

Trener Neretve, Mario Svaguša:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Ostvarili smo prvu pobjedu u ovoj sezoni. Protivnik je bio najteži mogući, ali Neretva je bila prava. Predvođena kapetanom Eduardom Ragužem i s par iskusnijih kao što su Marić, Zovko i Crnčević rezultat je mogao biti i uvjerljiviji.

Mlađi igrači i juniori su dali svoj doprinos, a kada smo glavom u utakmici tko je s druge strane manje je važno. Moramo još biti strpljivi s našim Marinom Jelavićem jer trebamo njegovu energiju, on je dobri duh ekipe i važan igrač. Ova utakmica je već zaboravljena. Čeka nas Omiš, teško gostovanje gdje moramo biti pravi, – istaknuo je Svaguša.

RENT-A-CAR M 740

Neretva je istrčala u sastavu: Romić – Vištica, E.Raguž, Bubalo – Zovko, Crnčević, Kolobara, Sušac – Marić – Ćavar, A. Raguž.

Mladi Fran Ćavar je proglašen igračem utakmice.

Sljedeću subotu 9. rujna u 16:30 NK Neretva gostuje u Omišu kod istoimenog domaćina.

20. LAĐARSKI KUP ŽUPE BAGALOVIĆ

Popularno zvana ‘Var soba’ pokazuje da je odluka suca Sršena bila ispravna

Objavljeno prije

Priča oko odluke suca Damira Sršena na 20. Lađarskom kupu Župe Bagalović dobila je svoj epilog. Naime, pojavila se snimka drona koja pokazuje ispravnost odluke suca Sršena, na kojoj se jasno vidi kako lađari UL Gusari- Komin ‘guraju’ lađare UL Crni Put Metković, iako su lađe u preklapanju.

Sudac Sršen Gusare je kaznio sa 15 sekundi, a poslije je došlo i do diskvalifikacije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Snimku smo dobili od danas popularno zvane ‘VAR sobe’, točnije krovne organizacije Maratona lađa, Udruge lađara Neretve, a sve u cilju smirivanja tenzija oko suđenja pred glavni, 27. po redu  Maraton lađa na Neretvi koji se ove godine održava 10. kolovoza.

Podsjetimo, svoje nezadovoljstvo suđenjem iskazali su lađari UL Gusari – Komin, objavom snimke, na što su se nadovezali u svom obraćanju i lađari UL Općine Slivno.

RENT-A-CAR M 740

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije