Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

KVALIFIKACIJE ZA TREĆU LIGU

Neretva u nedjelju igra protiv Vodica

Objavljeno prije

NK Neretva - ilustracija

Nogometaši Neretve u srijedu su doznali ime supranika u kvalifikacijama za ulazak u Treću HNL. To je momčad Vodica, prvak Šibensko-kninske županijske lige, koja je, kako smo doznali, protekle sezone igrala dobro i u kojoj igra nekoliko iskusnih igrača koji su ranije igrali u Šibeniku, Zagori i drugim klubovima.

Osim toga, čini se da su stekli sve potrebne materijalne i druge uvjete, što i nije čudno s obzirom na ostvarene turističke rezultate, te da pucaju na Treću ligu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

No, i naša Neretva ima isti cilj, kojega može dosegnuti jedino pobjedom ili pobjedama u dva susreta. Prvi se igra u nedjelju u Metkoviću, a druga je utakmica sljedeće srijede u Vodicama.

Goran Galov, trener Neretve, nam je rekao:

Sveznalica 7400xXpx

– Svaki naš potencijalni suparnik posjeduje određene vrline, pa tako i Vodice. Tu momčad već sam gledao i puno toga uočio. Bitno je da mi budemo pravi i da možda već u domaćoj utakmici osiguramo mjesto u Trećoj ligi. Znam, sve je u nogometu moguće, ali mi imamo svoj cilj. Tempirat ćemo pripreme za nedjeljni susret, radimo u miru i ne osijećamo nikakav posebni pritisak. Naši su igrači pokazali kako se bori za klub, pokazali su znanje, iskustvo i realizaciju i nadam se uspjehu. Osobno držim da smo kvalitetnija momčad, pa ćemo to pokušati i dokazati – rekao je Galov.

piše: Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije