Ostanimo u kontaktu

NERETVA IZBACILA NERETVANAC

Neretva slavila u Kup utakmici u Opuzenu

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Nogometaši Neretve u nastavku Kup natjecanja za područje NC Neretva, u srijedu su Opuzenu iz daljnjeg natjecanja eliminirali domaći Neretvanac.

Za trajanja igre rezultat je bio 2:2, a onad se pristupilo izvođenju udaraca s bijele točke. U tomu je Neretva bila preciznija,i na kraju pobijedila s ukupnih 6:5.

Dobra je to vijest uoči subotnjeg prvenstvenog sraza s Uraniom iz Baške Vode za možda i presudne bodove u borbi za opstanak u 3.HNL.

ŽNK NERETVA ČEKA ODGOVORE

Još se točno ne zna hoće li ih biti četiri ili deset do kraja prvenstva

Objavljeno prije

Iako su tijela HNS-a odlučila nastaviti prvenstvo u Prvoj nogometnoj ligi za žene, pa se sukladno tomu nogometašice Neretve marljivo pripremaju za nastavak natjecanja, još se točno ne zna koliko će Neretva odigrati utakmica, hoće li ih biti četiri ili 10, hoće li igrati u  doigravanju za prvaka ili u ligi za ostanak…

Uprava kluba u subotu je HNS-u uputila nekoliko prijedloga (a i ostali klubovi) na koje će dobiti odgovore tek početkom sljedećega tjedna.

Naime, nemaju svi klubovi jednaka mišljenja tko će i kada i s kim igrati, pa je vrlo teško ulaziti u bilo kakve analize što će biti , ako i kada bude.

Do tada vrijedi spomenuti da se igračice Neretve marljivije nego ikada spremaju za novi izlazak na terene i za nove susrete s kolegicama iz drugih klubova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije